Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Jaký byl Elfetex Fest 2012 v Ostravě


Document Actions
Jaký byl Elfetex Fest 2012 v Ostravě
Do průmyslově velice silného severomoravského regionu se po několika letech opět vrátila elektrovýstava. Ve dnech 14.-15. listopadu 2012 se v aule GONG v oblasti Dolních Vítkovic uskutečnil první ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELFETEX FEST Ostrava.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 7.12.2012
reklama


Své služby a výrobky zde prezentovalo více než padesát firem z celé republiky. Nejsilněji byly zastoupeny obory elektroinstalace, elektromateriál a součástky, pomůcky a nářadí pro elektrikáře, měřicí a zkušební technika, nechyběla široká prezentace osvětlovací techniky. Dobrou návštěvnost podpořil také doprovodný program, který po oba dny probíhal formou odborných přednášek a seminářů přímo v prostorách Gongu.

Většina návštěvníků byla jistě zvědavá také na samotné prostory Multifunkční auly GONG, která vznikla proměnou unikátního plynojemu postaveného Vítkovickými železárnami v roce 1924. Nedávno byl slavnostně otevřen a stal se tak další dokončenou stavbou industriální oblasti Dolních Vítkovic.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933