Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

ELEKTROKOMPONENTY: Asijský elektrotechnický tygr zahajuje prodej v České republice


Document Actions
ELEKTROKOMPONENTY: Asijský elektrotechnický tygr zahajuje prodej v České republice
Společnost C&S ELECTRIC Ltd. patří mezi přední dodavatele elektrických přístrojů nn i vn v Indii právě spustila české webové stránky. Je největším exportérem průmyslových rozváděčů. Velmi široká řada nabízených elektrotechnických produktů umožňuje pokrytí drtivé většiny poptávek zákazníků a odběratelů. Svým ročním obratem řádově ...
Jiří Kůs, ze dne: 22.06.2012

 

Právě spuštěné české webové stránky firmy C&S Electric www.cselectric.cz oznamují vstup tohoto asijského elektrotechnického tygra na český trh a zahájení budování prodejní sítě.

Společnost C&S ELECTRIC Ltd. patří mezi přední dodavatele elektrických přístrojů nn i vn v Indii a zároveň je největším exportérem průmyslových rozváděčů. Velmi široká řada nabízených elektrotechnických produktů umožňuje pokrytí drtivé většiny poptávek zákazníků a odběratelů. Svým ročním obratem řádově ve stovkách miliónů USD se řadí mezi největší asijské hráče v tomto oboru. C&S ELECTRIC Ltd. zaměstnává více jak 4.000 lidí včetně 400 inženýrů pracujících ve vývoji. Společnost má k dispozici 19 výrobních závodů a 20 prodejních kanceláří po celé indii. C&S ELECTRIC Ltd. vyváží své produkty do více jak 80 zemí světa. V roce 2011 navíc zrealizoval akvizici významného nizozemského výrobce sběrnicových systémů firmy Eta-com.

Do portfólia společnosti C&S ELECTRIC Ltd. mimo jiných patří produkty zařazené do skupin: spínací a ochranné komponenty, komponenty pro distribuci, elektronika, rozváděče, osvětlení, generátory a solární energie. Přístroje mají certifikaci jak pro evropský, tak i pro americký trh.

Vysoce konkurenční poměr ceny a kvality výrobků C&S Electric napovídá, že s touto značkou je třeba do budoucnosti na našem trhu počítat.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933