Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Elektrika.tv bude opět po roce vysílat z MSV


Document Actions
Elektrika.tv bude opět po roce vysílat z MSV
Od 14. do 18. září 2015 najdete televizní studio Elektrika.tv v pavilonu Z na brněnském výstavišti. Odtud budeme vysílat o novinkách a zajímavostech nejen z oblasti elektrotechniky. Přípravy na veletrh jsou u nás v plném proudu. Jak bude vypadat naše studio a kde ho v pavilonu Z najdete? Rozhovory můžete při vysílání sledovat i vy!
Miroslav Minařík, ze dne: 9.09.2015


Portál Elektrika má své redakční pracoviště na Mezinárodním strojírenském veletrhu více než dvanáct let. V roce 2008 vznikla Elektrika.TV jako multimediální část Elektriky.cz. Tím se změnila práce redaktorů na činnost s texty, obrazem a zvukem.


Pro větší náhled klikněte!

V letošním roce můžete sledovat veletržní živý stream v úterý, středu a čtvrtek. Na vysílání se bude opět podílet časopis All for Power (AFP) a rozhovory bude navíc moderovat i Denisa Ranochová. Na vizualizaci můžete vidět náš netradičně uzpůsobený stánek, který bude v pavilonu Z.

Pro větší náhled klikněte!

Koncepce vysílání bude podobná jako na elektrotechnickém veletrhu na jaře v pavilonu P. Přípravná zóna bude vpravo a stage pro živé rozhovory vlevo. Použitá technologie bude stejná s drobným vylepšením. Ovšem jak mnozí ví, jde především o vysílaný obsah.

 
Pro větší náhled klikněte!

Stream opět uvidíte na více adresách. Elektrika.TV, Elektrika.cz, All for Power, BVV a dalších stránkách mediálních partnerů MSV 2015. Celý soupis bude ještě upřesněn. Pokud budete na veletrhu, máte možnost sledovat rozhovory při vysílání i vy!





A jaký bude program?
Sledujte kalendář živého vysílání. Doplňujeme jej o aktuální potvrzené termíny rozhovorů.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Diskusní fóra, to je svět! Mají svá pozitiva, ale také úskalí. Ostatně jako každý jiný nástroj. V tomto případě vznikla tato aktivita díky rychlému výroku jednoho dlouholetého uživatele, kdy podmíněně zpochybnil deklarované vlastnosti hodně provokativní nabídkou. I když se můžeme nad tím samozřejmě pousmát, výrobci zminěné krabice se ledabylými výkřiky neztotožňují. A jak to dopadlo sledujte zde ...
Portál Elektrika se vyvíjí postupnými interakcemi 26 let. Je zvykem provedené a plánované úpravy diskutovat osobně s těmi, kteří se hlásí být insidery této platformy. Zakládáme si na skutečnosti, že u nás nelze čekat vše stejné jako vidíte na jiných místech internetu. Letos se změn nahromadilo více, o to větší důvod to probrat. Kdo se chystá na AMPER a chce být u změn také, rádi dáme "kafe" u nás na stánku :-) Kudy k nám vede cesta, sledujte zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933