Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELEKTRIKA.CZ: Podzimní setkání Cluster 2. října 2012 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.08.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELEKTRIKA.CZ: Podzimní setkání Cluster 2. října 2012


ELEKTRIKA.CZ: Podzimní setkání Cluster 2. října 2012
Druhé letošní (13. v pořadí) setkání Clusteru, resp. fanklubu portálu Elektrika.cz se koná na již tradičním místě. Na pozadí tohoto média se odehrálo opět mnoho změn a ti, kteří jsou nejblíž (Cluster) se dozví vždy nejvíce podrobností. Kdo chce vědět jaký je stav a prognóza Elektriky.cz a kdo chce potkat známé a neznámé tváře našich diskusí neměl by váhat!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 31.08.2012


S blížícím se podzimem nastává čas na již

13. setkání přátel portálu Elektrika.cz - CLUSTER.

První setkání se konalo na podzim roku 2006, pod širým nebem, na terase u Minaříků. Po necelých dvou hodinách se tehdy spustil déšť a navíc část tehdejších hostů neměla ubytování ... ale to je jiný příběh.


Na tomto setkání budou mít elektrotechnici nejen z ČR příležitost opět se osobně setkat s kamarády a seznámit s novými kolegy z diskusí. 

 

Sejdeme se ...

2.října 2012 od 17h

... tradičně v  Restauraci Za Kapličkou v Brně Žabovřeskách, kde bude zajištěno příjemné zázemí a občerstvení.

Akce je naplánována na předvečer 21. Celostátního setkání elektrotechniků v Brně, které pořádá společnost L.P.Elektro v rámci MSV, a to v termínu 3. - 4. 10. 2012.
Kdo se chce účastnit a chce využít výhody Clusteráka nechť se nezapomene přihlásit a do poznámky napsat heslo!
POZOR, počet volných míst na přednášky je omezen na deset vstupů.

Co se dozvíte?
... Mirek prozradí pozadí o dokončovaném projektu ZDROJE, jehož oficiální spuštění se chystá až na AMPER 2013. Přítomní se také jako první dozví něco o novém programovém tvaru celého portálu. Zásadní změnu by měl zaznamenat letitý kód diskusního fóra. O tom, že není zrovna jednoduché změnit zdrojový kód portálu, snad nejlépe vystihuje výrok jednoho externího programátora: "Koukám, že je snazší realizace Registru vozidel ČR, než tohoto portálu ...".

Pokud se tedy chcete potkat s vašimi kamarády a kolegy z diskusí a dozvědět se o novinkách na portále Elektrika.cz, přihlaste se na setkání Clusteru odesláním níže uvedeného formuláře. Svoji účast můžete také potvrdit v diskuzi.
 

Svoji účast potvrdili:
Miroslav Minařík, Karel Herma, Silvie Josefi, Alena Minaříková, Petr Doležal, Daniel Hudzik, Milan Hudec, Jiří Buben, Tomáš Hradecký, Pavel Horský, David Hruda, Petr Liškař, Vladimír Trčka, Miroslav Revús, Jan Franěk, Milan Karvánek, Jiří Schwarz, Dušan Karel Chvátal, Jiří Mudra, Zdeněk Rajmont, Pavel Smílek, Zdeněk Pikhart, Radim Strycharski, Jaroslav Hasala, Josef Nosek, Jaroslav Filip, Martin Formánek (Enika), Jan Kelbich, Vít Rotrekl, Jan Kopecký (Hager), Wolfgang Marks +1, Tomáš Fuk, Jaroslav Molák, Jiří Kovář, Zdenek Hejčl, Kamil Novák, Stanislav Cieslar (All for Power), Edmund Pantůček (Phoenix Contact), Radek Červený, Pavlína Ledinová ...

Pozvaní jsou také:
Roman Hudeček (Bonega), Josef Lasovský (Schrack), Roman Sýkora (Rexel), Jan Hájek (Dehn+Soehne), Jindřich Kurdějovský (AMPER), Karel Petrů (EPOS), Pavel Štorek (Energomonitor), Petr Bohušík (Schneider Electric) Miloš Dvořáček, Josef Honzík, František Kosmák, Vítězslav Prokop.  ...

 

Kdo si chce objednat židli na sezení, nechť se včas přihlásí! :-)

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.