Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELEKTRIKA.CZ: Podzimní setkání Cluster 2011 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.09.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELEKTRIKA.CZ: Podzimní setkání Cluster 2011


ELEKTRIKA.CZ: Podzimní setkání Cluster 2011
Druhé letošní setkání příznivců portálu se bude opět konat v restauraci Za Kapličkou v brněnských Žabovřeskách. Na toto tradični setkání přijedou netradičně i dva Clusteráci ze Slovenska. K této události vydáváme novou edici redakčních triček, které budou ve všech velikostech ... :-)
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.09.2011


S blížícím se podzimem nastává čas na již

11. setkání přátel portálu Elektrika.cz - CLUSTER.

Elektrotechnici nejen z ČR budou mít příležitost osobně se setkat s kamarády a seznámit s novými kolegy z diskusí.

Sejdeme se ...

3.10.2011 od 17h

... v již ověřené Restauraci Za Kapličkou v Brně Žabovřeskách, kde bude zajištěno příjemné zázemí a občerstvení.

Akce je tradičně naplánována na předvečer Celostátního setkání elektrotechniků v Brně, které pořádá společnost L.P.Elektro v rámci MSV, a to v termínu 4. - 5. 10. 2011.
Kdo se chce účastnit a chce využít výhody Clusteráka nechť se nezapomene přihlásit a do poznámky napsat heslo! Ale počet míst na přednášky je omezen na deset vstupů.

Co se dozvíte?
... Mirek prozradí na čem pracujeme od počátku roku, uvidíte nový tým portálu, prozradíme něco o letních rekordech s elektromobilem, o šílené bábě likvidující naši kameru,  a možná bude mít sebou i elektromobilní skvost!

 Pokud se tedy chcete potkat s vašimi kamarády a kolegy z diskusí a dozvědět se o novinkách na portále Elektrika.cz, přihlaste se na setkání Clusteru odesláním níže uvedeného formuláře. Svoji účast můžete také potvrdit v diskuzi zde ...
 

Svoji účast potvrdili:
Miroslav Minařík, Jiří Buben, Jan Franěk, Milan Karvánek, Daniel Hudzík, Zdeněk Pikhart, Jiří Rybnikář, Pavel Horský, Milan Hudec, Miroslav Revús, Jiří Kovář, František Bernard, Jiří Schwarz, Petr Doležal, Vít Rotrekl, Jiří Mudra, Rozmahel Vladimír, Josef Drda, Jaroslav Hasala, Stanislav Cieslar, Jakub Špaček, Karel Herma, Silvie Josefi, Alena Minaříková, Miroslav Macek, Radek Červený, Milan Bureš, Jan Hájek, Zdeněk Rajmont, Pavel Ryšavý, Martin Novak, Libor Kubica, Wolfgang Marks, Pavel Smílek, Aleš Dudek  ...

 

Kdo si chce objednat židli na sezení, nechť se včas přihlásí! :-)

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.