Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Elektrická spojka 2017 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.04.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Elektrická spojka 2017


Elektrická spojka 2017
Letošní ročník Elektrické spojky 2017 se bude konat v termínu 5.-7. května 2017 pod Templštýnem nedaleko jaderné elektrárny Dukovany. Bude v trampském duchu v Rekreačním areálu Pod Templštýnem. Jde o tradiční slet elektrotechniků, kteří se znají především z virtuální komunikace. Je dobré si připomenout, že nejsme pouze IP adresy, ale skuteční lidé. Kapacita ubytování je 120 míst. Těšit se můžete na soutěže, hry i tombolu.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.04.2017



Letošní pátá Elektrická spojka navazuje na dřívější slety Clusters v Brně. Ty se pořádaly po restauracích a v mnohých případech časově neumožňovaly vypověďět vše tolik potřebné. Stávající podoba události je podstatně oblíbenější. Snad už proto, že je možné zapojit do zábavy i své rodinné blízké. A i přesto zůstává Elektrické spojce odborný přídomek zcela oprávněný.



Letos se termín Elektrické spojky posunul na začátek května a bude se konat v trampském duchu v oblasti jižní Moravy. Uvidíme, zda se tohle místo stane konkurencí tolik oblíbenému Českému Šternberku, kde se Elektrická spojka odehrála již dvakrát a pokaždé s velkým úspěchem.

Termín:
5.-7. května 2017

Místo konání: Rekreační areál pod Templštýnem




Na co se můžete těšit?

Samozřejmě, že bude veselo. To je vždy, když se po dlouhé době potkají ti, co si celý rok na klávesnicích vyklepávají svá sdělení. Kupodivu komunikace na Elektrické spojce je podstatě květnatější než v elektronické podobě. Hlavní program bude probíhat během soboty, kdy budou přichystány různé soutěže, testy a hry. Nebude chybět ani raut, selátko, pivo a kofola. Ze soutěží můžeme prozradit, že nebude chybět oblíbená valivá koule, soutěže pro šikovné ruce nebo siláky. 
Několik revizních příznivců se těší na srovnávací měření různými měřicími přístroji.


Letošní organizátorem Elektrické spojky

je Radek Červený, který vybral místo a událost zajistil po organizační stránce. Nutno připomenout, že jeho hlavní činnost spočívá v elektromontážích (viz), nikoliv pořádání kulturních událostí.




Ubytování a organizační pokyny

Ubytování bude probíhat v pátek 5. května od cca 16 hodin v Rekreačním středisku. Je zajištěno v táborových chatkách, každá chata má 4 lůžka tvořená 2 ks paland. Doporučujeme vlastní spacák. V areálu tábora je umývárna s teplou vodou a sprchou a toalety, chaty sociální zázemí nemají.
Snídaně je formou švédských stolů. Ukončení celé akce je v neděli v dopoledních až poledních hodinách. 


Cena za účast
Existují následující tři možnosti zápisného na Elektrickou spojku:

Výběr cena
bez DPH
Bez
ubytování
720,-Kč  za osobu

Jedna noc
(so/ne)
885,-Kč za osobu
Dvě noci
(pá/so/ne)
1.050,-Kč za osobu

Uvedené ceny jsou kalkulovány tak, aby byly pokryty náklady na ubytování, pronájmy pártystanů, nábytku a občerstvení. Pro děti se sleva neposkytuje, provozovatel u ceny ubytování slevu na dítě nemá, pouze snídaně za sníženou cenu o 10 Kč, rozdíl ceny se bude řešit individuálně. Mapu naleznete zde.

Na setkání se těší všichni zúčastnění!
Ze známých tváří aktuálně: Radek Červený, Alena a Mirek Minaříkovi +, Karel Herma, Oldřích Morávek +, David Hruda, Pavel Horský +, Bohuslav Hrebeň +, Jiří Svejkovský, Jan Franěk +, Jan Hájek +, Vítek Rotrekl +, Lukáš Rotrekl +, Jiří Schwarz, Aleš Dobrovolný, Zdeněk Pikhart, Kamil Novák, Lubomír Kastner, Miroslav Revús, Michal Šenkýř, Jiří Buben, František Sichinger, Petr Liškař, Michal Ingeli ... další připisujeme dle příchozích potvrzení.
Letošní sponzorské značky:
Dehn+Söhne, TECO, další se upřesňují ...
Spojku letos nestihnou: Vladimír Rozmahel.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELEKTRIKABRNO s.r.o. - Myslínova 352/2, Brno - 608817782 - info@elektrikabrno.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.