Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELEKTRICKÁ SPOJKA 2013 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.04.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELEKTRICKÁ SPOJKA 2013


ELEKTRICKÁ SPOJKA 2013
Tradiční setkání elektrotechniků (s novým názvem) ELEKTRICKÁ SPOJKA 2013 + 15. narozeniny portálu Elektrika.cz. Kde: Mlýn Brejlov u Týnce nad Sázavou Program: přátelská objímání, pozdravné přípitky, sdělení životně nutných informací, vysoce odborné elektrikářské soutěže (hod jističem, hod valivou koulí do aktiváku, pyžling, nohejbalový turnaj a ...
Alena Minaříková, Jan Franěk, Miroslav Minařík, ze dne: 16.04.2013



Tradiční setkání elektrotechniků (s novým názvem)

ELEKTRICKÁ SPOJKA 2013
+
 15. narozeniny portálu Elektrika.cz

Zveme tě (vás, pokud se ještě neznáme) na již tradiční neformální a přátelský slet příznivců elektrotechniky a portálu Elektrika.cz celé republiky a možná i ze zahraničí. Tentokrát poprvé na jiném místě než v Brně.

Kdy: 11.- 12. května 2013

Kde: Mlýn Brejlov u Týnce nad Sázavou



Na akci je nutné se závazně hlásit co nejdříve kvůli zajištění ubytování.

Pozvánka na akci
ELEKTRICKÁ SPOJKA 2013


Ve dnech 11. a 12. května 2013 se koná již tradiční neformální, přátelské setkání kolegů z oboru elektro. Akce se odehraje na břehu řeky Sázavy ve Mlýně Brejlov. Nachází se nedaleko Týnce nad Sázavou. (Viz přiložená mapa.)

Oficiální zahájení
bude 11. května ve 13. hod.

Pokud by někdo nedostal doma omluvenku, může s sebou vzít i rodinu pod záminkou rodinného výletu.

Program:
přátelská objímání, pozdravné a seznamovací přípitky spolehlivými lihovinami, sdělení životně nutných informací, vysoce odborné elektrikářské soutěže (hod jističem, certifikační test Clusteráka, hod valivou koulí do aktiváku, pyžling, nohejbalový turnaj a další) a jako zlatý hřeb večera se očekává recitace 62 305ky od Hájkovic dcery … a samozřejmě objasnění některých nových vychytávek portálu.

Doporučení:
S sebou si rozhodně vezměte své osobní všemožné hudební a jiné obveselovací nástroje. Berte v úvahu, že nás spojuje elektrotechnika, ale každý z nás je jiný. Pokud počasí dovolí, budeme čas trávit venku, nejen u ohně. Pokud chcete nějak pobavit sešlost, nápady jsou vítány. Zájemci malého nohejbalového turnaje, který by začal po 13. hodině, se prosím hlaste již nyní! Kapacita mlýna je omezena, neměli bychom otálet s posláním přihlášky a poplatku. Až bude kapacita Mlýna Brejlov naplněna, zveřejníme to na Elektrika.cz a příjem přihlášek s ubytováním bude pozastaven. Proto prosím neváhejte.

Zápisné:
je ve výši 850,- Kč na osobu (platbu nutné uhradit do 26.4.). V případě úhrady přímo na akci je příplatek 150,- Kč. Ti, co přijedou pouze na jeden den (bez ubytování), zaplatí 350,- Kč. V zápisném je započteno ubytování na jednu noc se snídaní a malé občerstvení na odpoledne. Vše ostatní si hradí každý sám, včetně nápojů. Výjimkou budou (nyní ještě nejasné) sponzorské konzumace.

Další aktuální informace
naleznete v související diskusi zde.

Osobní, konkrétní dotazy lze konzultovat nebo zasílat
Janu Fraňkovi (gsm 728171585) revize@fraja.cz nebo
Aleně Minaříkové (gsm 773123103) redakce@elektrika.cz.

Navigace:
Vložte na www.mapy.cz 49°50'25.350"N, 14°33'43.999"E





Sponzoři:




Na setkání se těší Jan Franěk, Mirek Minařík, Alena Minaříková

Závazná přihláška
na ELEKTRICKOU SPOJKU 2013 s těmito podrobnostmi zde ...

A ZDE ŽIVÁ POZVÁNKA!
 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.