Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

ELECTRO TIMESy 07-1 opravdu vyšly!


Document Actions
ELECTRO TIMESy 07-1 opravdu vyšly!
Včera se objevily v několika pavilonech brněnského veletrhu opravdové elektrikářské noviny. O čem noviny jsou? V čem jsou jiné? Kolik stojí? Kde je člověk získá?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.10.2007
reklama

Hned z rána se na pultech některých stánků objevil novinový titul ELECTRO TIMES. Jedná se o produkt naší redakční dílny. Vytvořili jsme první papírové zrcadlo portálu, které obsahuje výběr čtených informací v letošním roce. Objevíte zde i několik stále navštěvovaných informačních stálic.

Proč zrovna TIMES?
Název skrývá filozofii existence tohoto titulu. Jsou to záznamy z určité doby v elektrotechnice. Pro on-line aktuální zprávy využíváte portálu Elektrika.cz. Souhrny toho nej ... za poslední období přinesou TIMES.

V čem jsou jiné než časopis?
Předností není křídový papír! Ale obsahové sdělení! Skladba obsahu je tvořena statistikami vašeho zájmu. Podle čtenosti vybíráme články a diskuzní témata z portálu.

Kolik stojí?
Jeho hodnota je 10,- Kč, ovšem neplatíte za něj nic.

Kde je seženu?
Mělo by se dostat mezi vás prostřednictvím veletrhů, velkoobchodů a odborných seminářů.

Jak často budou vycházet?
Nyní jde o tzv. nulté číslo.  Protože se opravdu jedná o jakýsi mirror (zrcadlo) portálu, jeho vydání se plánují na max. čtvrtletník.

Budou i na Slovensku?
Předpokládáme, že na trenčínském ELO SYSu se objeví na stáncích vydavatelství BEN.

V těchto dnech jsou tyto "tajmsy" na ...

... stánku Elektrika.cz (MEDIÁLNÍ STAN) pavilon Z, stánek č.6. A středa, čtvrtek i na akci L.P. elektro v brněnském Komíně.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933