Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: EATON: Katalog rozvaděčových skříní a rozvodnic (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.07.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

EATON: Katalog rozvaděčových skříní a rozvodnic


EATON: Katalog rozvaděčových skříní a rozvodnic
Rozvaděče a rozvodnice nejsou vše co potřebujeme pro ovládání a řízení toku energie, kterou do těchto skříní kabely přivádíme a odvádíme. Technický katalog, který mám před sebou neobsahuje pouze skříně, ale i sběrnicový systém. V tomto případě je k dispozici přes 460 stránek formátu A4. Vazba je pevná, lepená a perforovaná na čtyřech místech pro možnost upevnění do pořadače. Autor katalogu neměl problém s umístěním názorných fotografií včetně popisků ...
Vilém Gracias, ze dne: 26.07.2017



Jako se žádná elektroinstalace neobejde bez vodičů a kabelů, stejně tak musíme uvažovat místo, kde se kabely sbíhají, propojují, spínají, jistí a vypínají. Takových skříní je na trhu spousta, jen vybrat ten vhodný a správný typ. Podívejme se krátce na Katalog rozvaděčových skříní a rozvodnic EATON.




Provedení katalogu
V tomto případě je k dispozici přes 460 stránek formátu A4. Vazba je pevná, lepená a perforovaná na čtyřech místech pro možnost upevnění do pořadače. Listy jsou na lesklém křídovém papíru s barevným potiskem. 

Pro větší náhled kliknout!

Obsah technického sešitu
je určitě zajímavý. Co je neobvyklé, je rozdělení informací na obchodní a technické údaje. Prakticky pokud hledáte informaci o konkrétním produktu, pak nejdříve naleznete technické podrobnosti v rozdílech mezi jednotlivými produkty a pak v druhé části musíte dohledat související příslušnou kapitolu s dalšími informacemi. Osobně mám rád vše seskupené v jednom místě, ale určitě tento záměr má nějaké logické odůvodnění.


Pro větší náhled kliknout!

Provedení podrobností
Úvodní kapitola vždy nabízí bližší úvod k danému typu sortimentu vyjmenováním hlavních vlastností, ilustrativní fotografií, pokud je to vhodné, nechybí perokresba. Následují typové tabulky jednotlivých produktů. Autor katalogu neměl problém s místem pro umístění názorných fotografií, včetně popisků. Proto všechny uváděné sestavy snadno pochopíte ze zmiňovaných obrazových příloh.

Pro větší náhled kliknout!

Můj závěr

Vzhledem k obsáhlosti katalogu tipuji, že o něj budou mít zájem především odborníci, kteří se zabývají navrhováním nebo obchodem. Ovšem v tomto případě se jedná o jednoho z lídrů mezi výrobci rozvaděčových sestav, a proto může být zájem podstatně širší. Uvedený katalog naleznou přihlášení uživatelé v redakční knihovně zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Eaton Elektrotechnika s.r.o. - Komárovská 2406, Praha 9 - 267 990 411 - ElektrotechnikaCZ@eaton.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.