Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Pokud narazíte na názvy svítidel HALSPOT I LED, HALSPOT II LED, TUNNEL LED nebo třeba FARMER I LED PRO, pak jde o produkty svatobořické dílny! Svatobořice nejsou zrovna průmyslovou oblastí. Ba naopak, tamní oblast proslavuje Svatobořické čevené ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

EATON: Katalog Instalační přístroje


Document Actions
EATON: Katalog Instalační přístroje
Jak vypadá technický katalog jednoho z nejoblíběnějších dodavatelů jistících prvků u nás? Svým obsahem překračuje mé očekávání. Tato značka patří mezi výrobce, od kterých očekávám maximální ba vyčerpávající podání informací. A zde nalezneme dvě oblasti, informativní a podrobnou ... pojistkové systémy, které se běžně mezi jističi v katalozích neobjevují, stejně tak i radiofrekvenční systém Xcomfort, který tento katalog posouvá za hranici obvyklostí.
Vilém Gracias, ze dne: 20.01.2017



Podívejme se na technický sešit EATON, který pod názvem "Katalog Instalační přístroje" nabízí mnoho zajímavých a technikům užitečných informací.


Provedení katalogu
Pevná laminátová obálka s lepeným hřbetem a více než 300 stránek křídového papíru s barevným potiskem.

Co v katalogu objevíme
Skoro bych napsal, že jde o typický katalog výrobce přístrojů do rozvaděčů. Nad očekávání bych pak musel označit pojistkové systémy, které se běžně mezi jističi v katalozích neobjevují, stejně tak i radiofrekvenční systém Xcomfort, který tento katalog posouvá za hranici obvyklostí zcela určitě.

Pro větší náhled kliknout!

Podání informací
EATON patří mezi ty výrobce, od kterých očekávám maximální, ba vyčerpávající podání informací. A v tomto případě tomu tak opravdu je. Pokud zrovna nejsem pouze v módu výběru předem daných komponent k nějaké zakázce, pak se zde  dozvíme mnohé další informace.

Obsah je koncipován do dvou částí. První je informativní se základními údaji a ta druhá část označená jako "Technické údaje" skrývá mnoho dalších. Poměrově jde o 1/3 základních dat pro rychlý výběr a ve zbylých 2/3 katalog  nabízí detailní technické informace.


Pro větší náhled kliknout!

Co se mi líbí
Těžko napsat co dřív. Obecně mám rád technickou podporu, ze které se dozvím vše potřebné aniž bych někam musel telefonovat. Všimněte si kolik existuje výrobců, kteří vás do kontaktu stále nutí. Tento katalog je z části informativní a z větší části podrobný. Podtrženo, sečteno, je to informativní materiál, který zůstane v mé knihovně i po vypršení své životnosti. A snad nakonec, jde o užitnou hodnotu, která je pravým opakem některých vydavatelů příruček, které jsou především nositely inzerce, než toho, co technik v terénu skutečně potřebuje.

Samozřejmě nezůstává pouze u papírové nebo webové technické podpory. EATON má produktové specialisty, kteří se rádi ponoří do neobvyklých řešení. Katalog k prolistování a fulltextovému prohledání naleznou přihlášení odborníci zde.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Eaton Elektrotechnika s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Podíl výroby energie z obnovitelných zdrojů neustále roste a stále významněji ovlivňuje oblast dodávek energie. Klíčovým úkolem je vyrovnat proměnlivou výrobu obnovitelné energie s konstantní poptávkou spotřebitelů energie. Přednáška by tak mohla nabídnout komplexní pohled na současný stav a budoucí perspektivy energetiky s ohledem na udržitelný rozvoj a změnu klimatu ...
Dozvíte se, jak norma ČSN EN IEC 61439-2 příloha DD zpřísňuje požadavky na rozvaděče zapojené do fotovoltaických systémů. Projdou se hlavní změny a požadavky, které je potřeba splnit. Např. bezpečnost a spolehlivost, prevence proti elektrickému oblouku, stejnosměrné sítě, propojení s ČSN 33 2000, trvanlivost izolačních materiálů, ověření oteplení ...
Jste-li výrobcem strojů či řídicích rozvaděčů a toužíte být v obraze o nejnovějších trendech a produktech ve vašem oboru, pak si nenechte ujít toto živé vysílání! V prezentaci společnost Eaton představí svůj aktuální sortiment a poslední inovace v konstrukci strojů a rozvaděčů. Odhalí, jak moderní technologie a řešení mohou transformovat podnikání a posunout vaše produkty na čelo průmyslového vývoje. Připojte se a objevte, co vše Eaton přináší do světa strojírenství a elektrotechniky!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933