Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Dobijte si energii na své cesty


Document Actions
Dobijte si energii na své cesty
Jste příznivci elektromobility a vlastníte elektrokolo či elektromobil? Nechcete, aby vám během vašich cest došla energie a vy pak museli šlapat zbytek cesty pěšky nebo do pedálů? Rádi byste si dobili své elektro-miláčky zdarma a ještě získali dárek? V takovém případě Vás společnost RITTAL, která je mimo jiné i dodavatelem dobíjecích stanic pro výstavbu inteligentní infrastruktury pro elektromobily ...
Komerční sdělení, ze dne: 5.07.2012


V takovém případě Vás společnost RITTAL, která je mimo jiné i dodavatelem dobíjecích stanic pro výstavbu inteligentní infrastruktury pro elektromobily, srdečně zve do areálu svého sídla ve Zdibech u Prahy.



Přijeďte a na recepci řekněte heslo "Dobíjecí stanice Rittal" a my Vás po zaregistrování odměníme dárkem. Své elektrokolo či elektromobil si pak budete moci zdarma dobít v naší nadčasové dobíjecí stanici, která je vybavena dvěma zásuvkami, 1fázovou 16A a 3fázovou 63A.

Uvedená konfigurace je pouze jedna z mnoha, které dobíjecí stanice Rittal umožňují. Jsme schopni zajistit úplnou systémovou integraci i splnit specifické požadavky provozovatelů infrastruktury. Dobíjecí stanice Rittal může být vybavena jedním až čtyřmi dobíjecími místy se standardními konektory CEE a konektory pro e-mobilitu, včetně blokování zásuvek proti vytažení při nabíjení.

Standardně se stanice vyrábí ve dvouplášťovém provedení o rozměrech 1.300x300x250mm, přičemž panely mohou být nerezové nebo hliníkové, broušené nebo lakované, a lze je opatřit povrchovou úpravou proti vandalismu či osvětleným podstavcem. Identifikace uživatelů je možná pomoci různých identifikačních systémů a pro komunikaci s uživatelem slouží grafický dotykový displej. 




 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 10)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933