Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

DEXON #7: High-End podhledový reproduktor Dexon RP 124 používá skelná vlákna


Document Actions
Článek
Podhledový reproduktor Dexon RP 124 přináší tu největší zvukovou kvalitu High-End formou stropního ozvučení. Reproduktor je vhodný pro vestavbu do stropů a stěn, pro vysoce kvalitní skryté ozvučení.
Kamil Toman, ze dne: 19.05.2016


Zdůraznit zde musíme tkanou membránu ze skelných vláken, směrování a nastavitelný útlum výšk. reproduktoru a propracovanou výhybku.


Z konstrukčního hlediska je reproduktor vybaven kulatým i čtvercovým krycím rámečkem na magnetické uchycení.

Více zde!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Představte si relaxaci v teplé sauně, zatímco kolem zní příjemné tóny hudby. Nyní může být tato vizualizace realitou díky nové reprosoustavě Dexon SN 260. Přináší revoluci v ozvučení saun s bezproblémovou instalací, kvalitním zvukem a odolností proti těžkým saunovým podmínkám. Žádné vrtání, žádné kompromisy. Pouze čistý, kvalitní zvuk v harmonii s přírodním prostředím sauny. Prohlubte svůj dodavatelský repertoár o relaxační zážitek s Dexonem. Přečtěte si více a zjistěte, proč je SN 260 pravou volbou pro saunu kterou ozvučujete!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933