Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

DEXON #5: Elektronický audio průvodce ušetří peníze a vytváření zpráv je zcela zdarma


Document Actions
Článek
Dalšího průvodce pro cizojazyčné návštěvníky, když jich "chodí" málo? Ne. Elektronický audioprůvodce Dexon WA 710RC je levnější a obsahuje také intuitivní software zdarma. Žádné paušály a servisní smlouvy.
Kamil Toman, ze dne: 21.04.2016


WA 710RC je ověřeným systémem, tzv. audioprůvodcem. Audioprůvodce velice levně, spolehlivě, kdykoli a především v několika jazycích nahradí klasického „lidského“ průvodce. Ať už audioprůvodce využijí hrady, zámky, galerie, muzea, technické nebo přírodní pamětihodnosti, je jasné, že audioprůvodce je velice praktický a přínosný pomocník. Navíc je dokázáno, že systém se finančně vrátí již obvykle za první sezónu.


Systém se skládá ze dvou zařízení. První jsou sluchátka, které mají v sobě přehrávač, a ty půjčujeme návštěvníkům. Druhé zařízení je základnová stanice, v které sluchátka dobíjíme a pomocí které do sluchátek „nahráváme“ jednotlivé hlasové soubory, tedy povídání o jednotlivých expozicích. Kurátor muzea tak má za úkol jednotlivé expozice očíslovat a nechat připravit jednotlivé hlasové soubory, které do sluchátek nahraje z počítače. Návštěvník si při své vlastní obhlídce už jenom pouští jednotlivá povídání.

Více zde.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933