Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

DEXON #4: Diskuzní systém Dexon rychle a bez drátů


Document Actions
Článek
Mikrofony pro diskuzi se doposud musely drátovat. Diskuzní systém dexon WA 510RC je bezdrátový. Mikrofony "rozhodíte" na stůl, automaticky sladíte a diskuze je ozvučena.
Kamil Toman, ze dne: 7.04.2016


WA 510RC je diskuzním systémem, jež se skládá z hlavní přijímací stanice a osmi stolních bezdrátových mikrofonů v pásmu UHF. Vyniká především svou variabilitou a rychlostí zprovoznění. Nepoužívá žádnou kabeláž. Jsme si totiž vědomi toho, že existuje celá řada aplikací, kde diskuzní systém nesmí být instalován napevno a navíc, když už se zapojuje, tak pokaždé s jinou konfigurací. Tady to máme velice jednoduché: Pouze „rozhodíme“ mikrofony na stoly a zprovozníme přijímací stanici. Je už pak na vás, zda výstupy napojíte na ozvučení nebo do nahrávacího zařízení, např. známého Dexon Conference Recorderu.


Systém je možné samozřejmě rozšiřovat. Maximální konfigurace je 32 přijímačů a 256 stolních mikrofonů. Nově je možné k sadě dokoupit ruční mikrofon pro dalšího nesedícího řečníka, např. z publika. Nemusíte se obávat ani problému s naladěním mikrofonů, protože celá bezdrátová komunikace je obousměrná s využitím IR přenosu, a tak mikrofony jsou laděny snadno a rychle. 

Více zde!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933