Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

DEXON #24: Máte málo místa a potřebujete posílit basy? Použijte subwoofer Dexon SUB 810A


Document Actions
Článek
Tento model je ve štíhlém provedení s bílou povrchovou úpravou. Tato vlastnost je klíčová pro instalace, kde subwoofer nesmí překážet, například v prodejnách, restauracích, ale i domácích prostorech.
Kamil Toman, ze dne: 12.01.2017


Štíhlý SUB 810A doplňuje řadu aktivních subwooferů pro interiérová využití. Tím, že má provedenou přípravu na doplnění konzoly ze tří možných stran, můžeme subwoofer instalovat výše na stěnu nebo na strop.


Výrobek je vybaven 8“ reproduktorem s kevlarovou membránou v bassreflexové ozvučnici, regulací hlasitosti, přeladitelnou výhybkou, invertováním fáze a funkcí automatického sepnutí. Subwoofer lze vůči reprosoustavám domácího kina napojit stereofonně, vstupy RCA Cinch, nebo reproduktorovými vstupy (paralelní připojení na stávající reprosoustavy), nebo monofonně vstupem RCA Cinch ze subwooferového výstupu HiFi receiveru.

Více informací o produktech se dozvíte zde.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Představte si relaxaci v teplé sauně, zatímco kolem zní příjemné tóny hudby. Nyní může být tato vizualizace realitou díky nové reprosoustavě Dexon SN 260. Přináší revoluci v ozvučení saun s bezproblémovou instalací, kvalitním zvukem a odolností proti těžkým saunovým podmínkám. Žádné vrtání, žádné kompromisy. Pouze čistý, kvalitní zvuk v harmonii s přírodním prostředím sauny. Prohlubte svůj dodavatelský repertoár o relaxační zážitek s Dexonem. Přečtěte si více a zjistěte, proč je SN 260 pravou volbou pro saunu kterou ozvučujete!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933