Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEXON #24: Máte málo místa a potřebujete posílit basy? Použijte subwoofer Dexon SUB 810A (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.01.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEXON #24: Máte málo místa a potřebujete posílit basy? Použijte subwoofer Dexon SUB 810A


Tento model je ve štíhlém provedení s bílou povrchovou úpravou. Tato vlastnost je klíčová pro instalace, kde subwoofer nesmí překážet, například v prodejnách, restauracích, ale i domácích prostorech.
Kamil Toman, ze dne: 12.01.2017



Štíhlý SUB 810A doplňuje řadu aktivních subwooferů pro interiérová využití. Tím, že má provedenou přípravu na doplnění konzoly ze tří možných stran, můžeme subwoofer instalovat výše na stěnu nebo na strop.


Výrobek je vybaven 8“ reproduktorem s kevlarovou membránou v bassreflexové ozvučnici, regulací hlasitosti, přeladitelnou výhybkou, invertováním fáze a funkcí automatického sepnutí. Subwoofer lze vůči reprosoustavám domácího kina napojit stereofonně, vstupy RCA Cinch, nebo reproduktorovými vstupy (paralelní připojení na stávající reprosoustavy), nebo monofonně vstupem RCA Cinch ze subwooferového výstupu HiFi receiveru.

Více informací o produktech se dozvíte zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.