Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

DEXON #22: MRS 1160 - kompletní multiroom audio ozvučení v jedné krabici


Document Actions
Článek
Jedná se o plnohodnotné ozvučení pro 4 stereofonní zóny s 7 hudebními kanály. Oproti konkurenci navíc se zdroji signálu – DVD, Mp3 z USB, AM/FM tunerem, Bluetooth přijímačem a 3 externími vstupy.
Kamil Toman, ze dne: 15.12.2016


Obvyklé multiroom systémy jsou koncipovány jako několik zařízení složitě zapojených do jednoho systému ve velkém rozváděči. Dexon MRS 1160 je ale kompaktní pro ozvučení 4 zón stereofonně. Jeden přístroj řeší vše: Přehrává 7kanálově hudbu, řeší tuner, DVD, Mp3, Bluetooth, zesiluje, plánuje a budí 4 zóny. To vše za bohatého komfortu na nástěnných ovládačích a aplikace ve smartphonu. Obsahuje 4 vnitřní hudební zdroje, vstupy pro 3 externí hudební zdroje TV/SAT/AUX s podporou IR ovládání, 1 vstup pro prioritní externí zdroj. Architektura je tedy 7kanálová.


Zesilovač poskytuje výkon 4x2x20W v kvalitě HiFi. Nechybí také kompletní podpora videa. Centrála obsahuje i video vstupy,. které se přepínají na daný video výstup, na který může být napojen externí monitor, a možnost naplánování až 99 událostí v systému na každý den, pro každý den v týdnu. Nic víc v podstatě už nepotřebujete.

Více informací o multiroom systémech se dozvíte zde.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Představte si relaxaci v teplé sauně, zatímco kolem zní příjemné tóny hudby. Nyní může být tato vizualizace realitou díky nové reprosoustavě Dexon SN 260. Přináší revoluci v ozvučení saun s bezproblémovou instalací, kvalitním zvukem a odolností proti těžkým saunovým podmínkám. Žádné vrtání, žádné kompromisy. Pouze čistý, kvalitní zvuk v harmonii s přírodním prostředím sauny. Prohlubte svůj dodavatelský repertoár o relaxační zážitek s Dexonem. Přečtěte si více a zjistěte, proč je SN 260 pravou volbou pro saunu kterou ozvučujete!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933