Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEXON #22: MRS 1160 - kompletní multiroom audio ozvučení v jedné krabici (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.12.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEXON #22: MRS 1160 - kompletní multiroom audio ozvučení v jedné krabici


Jedná se o plnohodnotné ozvučení pro 4 stereofonní zóny s 7 hudebními kanály. Oproti konkurenci navíc se zdroji signálu – DVD, Mp3 z USB, AM/FM tunerem, Bluetooth přijímačem a 3 externími vstupy.
Kamil Toman, ze dne: 15.12.2016



Obvyklé multiroom systémy jsou koncipovány jako několik zařízení složitě zapojených do jednoho systému ve velkém rozváděči. Dexon MRS 1160 je ale kompaktní pro ozvučení 4 zón stereofonně. Jeden přístroj řeší vše: Přehrává 7kanálově hudbu, řeší tuner, DVD, Mp3, Bluetooth, zesiluje, plánuje a budí 4 zóny. To vše za bohatého komfortu na nástěnných ovládačích a aplikace ve smartphonu. Obsahuje 4 vnitřní hudební zdroje, vstupy pro 3 externí hudební zdroje TV/SAT/AUX s podporou IR ovládání, 1 vstup pro prioritní externí zdroj. Architektura je tedy 7kanálová.


Zesilovač poskytuje výkon 4x2x20W v kvalitě HiFi. Nechybí také kompletní podpora videa. Centrála obsahuje i video vstupy,. které se přepínají na daný video výstup, na který může být napojen externí monitor, a možnost naplánování až 99 událostí v systému na každý den, pro každý den v týdnu. Nic víc v podstatě už nepotřebujete.

Více informací o multiroom systémech se dozvíte zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.