Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Pokud narazíte na názvy svítidel HALSPOT I LED, HALSPOT II LED, TUNNEL LED nebo třeba FARMER I LED PRO, pak jde o produkty svatobořické dílny! Svatobořice nejsou zrovna průmyslovou oblastí. Ba naopak, tamní oblast proslavuje Svatobořické čevené ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

DEXON #18: Přehrávání internetových rádií komfortně přijímačem Dexon JBG 203


Document Actions
Článek
Pro přehrávání nejen internetových rádií je Dexon JBG 203. Umí internetová rádia, přijímá FM, DAB+, přehrává audio soubory z USB nebo z LAN pomocí UPnP, DLNA a PlayTo, obsahuje vstup AUX a plánovač.
Kamil Toman, ze dne: 20.10.2016


JBG 203 je jednokanálovým „kombajnem“ na podkresovou hudbu. Tento vskutku moderní přístroj v sobě skrývá on-line stále aktualizována internetové rádia, DAB a DAB+ tuner s DLS, FM tuner s RDS a nechybí tolik žádané DLNA / UPnP procházení sítě a technologie sdílení hudebních souborů z hudebních knihoven a serverů s funkcí „Play-To“ podporovanou MS Windows. Aby toto vše bylo možné, zařízení obsahuje ethernetovou LAN přípojku, ale také i Wifi rozhraní.


Bohatý komfort uzavírá přehrávání AAC/AAC+, Mp3, WMA, WAV a FLAC souborů z USB slotu a AUX vstup. Zdroje hudby je možné ukládat do předvoleb a plánovat je pomocí vestavěných budíků.

Více zde.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933