Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

DEXON #13: Přenos audia pomocí Dexon WIFI přenášeče signálu


Document Actions
Článek
Tam kam nemohou dráty, může Wifi. Wifi pojítka, neboli přenášeče signálu Dexon WA 800Rx audio signál navzorkují, zašifrují i odvysílají. To vše ve špičkové digitální kvalitě 24b/48kHz.
Kamil Toman, ze dne: 11.08.2016


Souprava Wifi přenášeče signálu se skládá vždy z vysílače a přijímače (až 8), popř. několika přijímačů. Na vysílací straně máme k dispozici USB variantu vysílače WA 800RA nebo variantu s linkovým vstupem WA 800RB. Po spojení USB slotu WA 800RA s počítačem, se v počítači vytvoří nový virtuální výstup zvukové karty.


Budete-li v počítači přehrávat zvuk nebo video, bude se zvuk automaticky digitálně předávat do tohoto vysílače WA 800RA, který jej opět zcela digitálně, odvysílá na přijímače WA 800RC. Naopak WA 800RB je vysílač s linkovým stereo audio vstupem pro spojení s cizím zvukovým zdrojem, např. Mp3 nebo CD přehrávačem, rozhlasovou ústřednou, domácím hifi receiverem, se sluchátkovým výstupem mobilního telefonu, tabletu nebo notebooku. Stačí na tento vstup dodat analogový stereo signál a WA 800RB se postará o digitální odvysílání na přijímač (přijímače) WA 800RC. Všechna zařízení jsou spárována a není možné se do nich nijak nabourat zvenčí.

Funguje to takto.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Představte si relaxaci v teplé sauně, zatímco kolem zní příjemné tóny hudby. Nyní může být tato vizualizace realitou díky nové reprosoustavě Dexon SN 260. Přináší revoluci v ozvučení saun s bezproblémovou instalací, kvalitním zvukem a odolností proti těžkým saunovým podmínkám. Žádné vrtání, žádné kompromisy. Pouze čistý, kvalitní zvuk v harmonii s přírodním prostředím sauny. Prohlubte svůj dodavatelský repertoár o relaxační zážitek s Dexonem. Přečtěte si více a zjistěte, proč je SN 260 pravou volbou pro saunu kterou ozvučujete!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933