Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

PHXC: Den otevřených dveří Phoenix Contact 2013


Document Actions
PHXC: Den otevřených dveří Phoenix Contact 2013
Firemní dny otevřených dveří jsou často zajímavější událostí než pouhá návštěva veletržního stánku. Ne však každý si může podobnou událost dovolit. Phoenix Contact využívá velice dobré strategické polohy v centru Brna a pořádá setkání odborníků, kteří se nejen dozví co je nového, ale také mají možnost testování produktů a komunikace se všemi produktovými manažery. Podívejte se krátce na letošní DOD 2013 ve Phoenix Contact v tomto krátkém videozáznamu!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.11.2013


Od té doby, co se Phoenix Contact přesunul z ulice Technická na Dornych je podstatně dostupnější než kdykoliv předtím. Svou dobrou polohu tak může snadno využít pro cílené prezentace svých produktů a systémů. Den otevřených dveří je typickou událostí, která to potvrzuje. 



Během Mezinárodního strojírenského veletrhu probíhalo na ulici Dornych soustředění elektrotechnických odborníků se specialisty od Phoenix Contact.
Ne každá značka si může dovolit totéž. Podmínkou je vozem dostupné sídlo v centru dění, přičemž brát zřetel na možnost parkování. V případě Dne otevřených dveří PHX účastník přijel po vnitřním brněnském okruhu, naprosto bez problémů zaparkoval a za pár minut byl v centru dění.

Co jsme stačili zaznamenat?
  • Odizolovávací a lisovací automat Crimphandy
  • V/V systém Axioline
  • Zdroje napájení pro základní funkčnost UNO Power
  • Reléový systém RIFLINE complete
  • Přístroje na měření unikajícího proudu (Residual Current Monitoring, RCM)
  • Monitor jakosti napájení
Novinek a informací bylo samozřejmě o mnoho víc. Pokud jste nestihli letošní Den otevřených dveří navštívit, máte možnost si zažádat o zaslání bližších informací níže uvedenou objednávkou. Doporučujeme se příště účastnit osobně, není nad vlastní zkušenost!


POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si požádat o zaslání novinek DOD PHX 2013
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
PHOENIX CONTACT, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933