Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

DEHN: Svodiče pro napájecí soustavu, sdělovací soustavu a hromosvodní součásti online


Document Actions
DEHN: Svodiče pro napájecí soustavu, sdělovací soustavu a hromosvodní součásti online
Na světě se vyrábí ledacos. V různých kvalitách. Jako dodavatelé si vybíráme to, co lze považovat za seriózní, ale také to, čemu rozumíme nebo nám někdo s výběrem kvalifikovaně a závazně poradí. Tak je to u mnoha komodit, ovšem u přepěťových ochran zcela určitě. Málokterý seriózní elektrotechnik použije neznámého nebo neprověřeného výrobce. Chceme dodávat funkční zboží s garancí a to stejné očekáváme od výrobců. Náš trh je ze světového pohledu malý. O to víc je potěšující, když je technická podpora lokalizovaná do češtiny ...
Milan Kaucký, ze dne: 11.10.2017


Německý výrobce komponent pro ochranu před přepětím a bleskem DEHN + SÖHNE připravil překlad všech vyráběných položek do českého jazyka! Možná se nad touto skutečností někdo pozastaví, ovšem mnoho zahraničních výrobců i přes to, že dodávají na náš trh, nechávají podpůrné internetové informace v angličtině. Důvody jsou dva. Jde o segment B2B, kde jde většinou o odborníky, nikoliv koncové spotřebitele a druhým důvodem je příliš malý český trh.


DEHN + SÖHNE od samého počátku na našem trhu připravuje lokalizované odborné texty v časopisech, letácích, katalozích, brožurách a samozřejmě i na portále Elektrika. Přeložit všechna data pro více jak dva tisíce položek, která se stále vyvíjí, není pro malý český tým zrovna jednoduché. Ovšem nyní je to tu!

DEHN: Svodiče pro napájecí soustavu, sdělovací soustavu a hromosvodní součásti online
    Spolu s přechodem na koncernový vzhled webových stránek společnosti DEHN + SÖHNE jsou nyní k dispozici všechny údaje k hromosvodním součástem a přepěťovým ochranám v českém jazyce. Veškeré parametry výrobků jsou zobrazovány online. K jednotlivým datovým listům se lze dostat prostřednictvím menu, které je rozděleno do jednotlivých kapitol a podkapitol nebo přímo zadáním objednacího čísla.



Internetové stránky žádného výrobce systémů nejsou primární technickou podporou. A systémy pro ochranu před přepětím se nenavrhují bez dalších znalostí pouhým "naklikáním". Zastoupení DEHN + SÖHNE pořádá mnoho technických seminářů nejen pro projektanty, ale i revizní techniky či montážní firmy.





 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEHN s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933