Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEHN: Software DEHNsupport pro výpočet analýzy rizika (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.02.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEHN: Software DEHNsupport pro výpočet analýzy rizika


DEHN: Software DEHNsupport pro výpočet analýzy rizika
DEHNsupport je software, který je určen nejen pro návrh, ale také pro kontrolu řízeného rizika dle ČSN EN 62305-2, výpočet dostatečné vzdálenosti s, ochranných prostorů jímací soustavy a kontrolu zemnící soustavy. Software si poradí nejen s novými, ale i se staršími objekty podléhajícími revizím. Jako jediný z této skupiny softwarů je také přeložený do 13 jazyků zemí Evropské unie.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.02.2016


DEHNsupport nám na AMPERu 2015 představili Jiří Kutáč ze společnosti DEHN+SÖHNE a Dalibor Šalanský ze společnosti LUMA plus.


O společnosti LUMA Plus
Firma LUMA plus byla založena v roce 1993. Její vznik byl podnícen zvýšenou potřebou zajištění spolehlivého provozu rychle se rozvíjející elektronizace naší republiky. Cílem firmy je poskytovat kvalitní ucelenou nabídku všech činností spojených právě s ochranou elektronických zařízení před bleskem, spínacím přepětím a vf rušením. Práce společnosti je podložena vysoce kvalitním zázemím zajištěným firmou DEHN+SÖHNE. Za dobu činnosti instalovala firma mnoho ochranných systémů napájecích, sdělovacích nebo měřicích síti ve všech oblastech národního hospodářství.

O značce DEHN+SÖHNE

V průběhu 100leté existence vyvinul DEHN tři oblasti výroby: vnější ochrana před bleskem, ochrana před přepětím a ochranné pracovní pomůcky. Více než 900 zaměstnanců se podílí na zvyšování technické úrovně, počínaje první generací svodičů přepětí z roku 1957. V průběhu dalších desetiletí DEHN stihnul vyvinout výrobky a ochranné systémy splňující nejvyšší požadavky neustále citlivější elektrotechniky a elektroniky. Okolo 3.500 výrobků určených pro ochranu před bleskem a přepětím se dnes vyvíjí a vyrábí v Neumarktu. Mnohé z nich významným způsobem ovlivnily mezinárodní standardy, a tím potvrdily elitní postavení DEHN+SÖHNE ve světové špičce.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů DEHN+SÖHNE zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEHN s.r.o. - Pod Višňovkou 1661/33, Praha 4 - 222 998 880 - info@dehn.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.