Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEHN: Novinky v sortimentu 2016 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.12.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEHN: Novinky v sortimentu 2016


DEHN: Novinky v sortimentu 2016
Seznamte se s novými produkty DEHN + SÖHNE pro tento rok. Nově například došlo k rozšíření produktové řady DEHNshield o kontakt dálkové signalizace. Horkou novinkou ve žluté řadě jsou univerzální svodiče bleskových proudů DEHNvario na instalační lištu TS35, které se využijí třeba ve veřejném rozhlase. Stávající řadu DEHNbox doplnil svodič bleskových proudů pro telekomunikace, který umožňuje snadnou instalaci na stěnu.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.12.2016



S novinkami nás seznámili Jiří Kutáč a Dalibor Šalanský.



O značce DEHN+SÖHNE
V průběhu 100leté existence vyvinul DEHN tři oblasti výroby: vnější ochrana před bleskem, ochrana před přepětím a ochranné pracovní pomůcky. Více než 900 zaměstnanců se podílí na zvyšování technické úrovně, počínaje první generací svodičů přepětí z roku 1957. V průběhu dalších desetiletí DEHN stihnul vyvinout výrobky a ochranné systémy splňující nejvyšší požadavky neustále citlivější elektrotechniky a elektroniky. Okolo 3.500 výrobků určených pro ochranu před bleskem a přepětím se dnes vyvíjí a vyrábí v Neumarktu. Mnohé z nich významným způsobem ovlivnily mezinárodní standardy, a tím potvrdily elitní postavení DEHN+SÖHNE ve světové špičce.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů s touto novinkou DEHN+SÖHNE zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEHN s.r.o. - Pod Višňovkou 1661/33, Praha 4 - 222 998 880 - info@dehn.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.