Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEHN: Novinky DEHNbloc MAXI CI a DEHNvario 2 BY S 150 FM (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.09.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEHN: Novinky DEHNbloc MAXI CI a DEHNvario 2 BY S 150 FM


DEHN: Novinky DEHNbloc MAXI CI  a DEHNvario 2 BY S 150 FM
Společnost DEHN+SÖHNE představuje dvě novinky v ochraně před přepětím. DEHNbloc MAXI CI je svodič přepětí SPD typu 1 s integrovaným předjištěním, který chrání elektrická a elektronická zařízení před přímými účinky blesku a před přepětím. Svodič DEHNvario 2 BY S 150 FM byl speciálně vyvinutý pro ochranu elektronických akustických zařízení, obzvlášť pro varovné systémy v zabezpečovací technice.
Komerční sdělení, ze dne: 22.09.2015



DEHNbloc MAXI CI chrání rozváděče
DEHNbloc MAXI CI je svodič přepětí SPD typu 1 s integrovaným předjištěním, který chrání elektrická a elektronická zařízení před přímými účinky blesku a před přepětím.

Oblast použití:


Výhody řešení:



DEHNvario 2 BY S 150 FM
Svodič DEHNvario 2 BY S 150 FM byl speciálně vyvinutý pro ochranu elektronických akustických zařízení, obzvlášť pro varovné systémy v zabezpečovací technice. Svodič umožňuje jednoduchou a rychlou montáž bez použití nářadí pomocí kontaktního systému. Přepěťová ochrana se instaluje na lištu TS 35, která zároveň slouží pro její uzemnění. Výrobek splňuje požadavky na jednoduchou montáž a manipulaci a nabízí ochranu před spínacími přepětími a vlivy indukovaných napětí.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů DEHN+SÖHNE zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEHN s.r.o. - Pod Višňovkou 1661/33, Praha 4 - 222 998 880 - info@dehn.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.