Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Decentrální energetika v praxi a technologie ORC


Document Actions
Decentrální energetika v praxi a technologie ORC
S Josefem Gébou, obchodním ředitelem pro jihovýchodní Evropu firmy B:Power, jsme si na veletrhu AMPER 2016 povídali o decentrální energetice a o moderním způsobu výroby elektřiny a tepla z biomasy – Energoblok ORC. Technologie společnosti B:POWER si od začátku klade za cíl jediné: být pokud možno soběstačná, čili fungovat efektivně bez jakékoliv státní provozní podpory.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.09.2016
reklama

Podívejte se na celý rozhovor:



Krátce o společnosti B:POWER
Společnost B:POWER byla založena v roce 2009 jako investiční společnost holdingu B:GROUP, s cílem realizovat investice v oboru obnovitelných zdrojů energie. Po jedné úspěšně dokončené investici se z této ryze investiční společnosti stala inženýrská společnost, která si klade za cíl najít pro zákazníky optimální řešení a realizovat dodávky elektráren v oblasti malé energetiky. Společnost si klade za cíl být jedničkou na trhu v oblasti malé energetiky s vysokou návratností investic. Společnost pracuje jen s takovými technologiemi, které jsou prověřené v praxi a s takovými dodavateli, kteří mají vysokou míru kvality a standardu.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933