Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

DCK HOLOUBKOV: Technický katalog 2017


Document Actions
DCK HOLOUBKOV: Technický katalog 2017
Míst kde se dají skříně tohoto výrobce použít je dost. I když nejde o bytové rozvaděče, jsou potřeba na mnoha dalších místech elektrovodné trasy. Většinou jde o přípojková, jistící, rozpojovací nebo třeba smyčková místa. Samozřejmě v různých provedeních např. celoplastová, betonová či oceloplechová ...
Filip Horáček, ze dne: 12.05.2017
reklama


DCK HOLOUBKOV patří mezi české výrobní stálice. Jeho sortiment je na trhu známý a dostupný. Dokonce i reference často překračují očekávání. Možná proto, že tento český výrobce více naslouchá požadavkům odběratelů než výrobci jiní.



Kde všude se dají skříně tohoto výrobce použít
Míst je skutečně dost. I když nejde o bytové rozvaděče, i tak je potřebujeme na mnoha dalších místech elektrovodné trasy. Většinou jde o přípojková, jistící, rozpojovací nebo třeba smyčková místa. Samozřejmě v různých provedeních např. celoplastová, betonová či oceloplechová.

Pro větší náhled kliknout!

Podání informací
je jednoduché a přehledné. Název, parametry, fotografie, perokresby, schéma zapojení,  tabulky typových možností, podrobnosti o testování a plnění vůči technickým předpisům a normám.


Co v katalogu objevíme
Rozvaděče, skříně a pilíře přípojkové, rozpojovací, elektroměrové, veřejného osvětlení, staveništní a zásuvkové, přepěťové ochrany. Plynoměrové skříně a pilíře určené pro ukončení středotlaké plynové přípojky. Luxusní varianty výrobků s nerezovými dveřmi. Specifické výrobky na zakázku jako jsou betonové desky (střechy zděných pilířů), betonové bloky do plotových center ... Prázdné skříně a pilíře. Příslušenství k uvedenému sortimentu produktů.
Návody


Můj závěr
Kdo hledá skříň do pilíře pro elektroměr, plynoměr nebo kompenzaci, jsou produkty DCK dobrou volbou. Pokud se vám nehodí nabízené skříně z katalogu, pak máte možnost zažádat o atypický rozměr!
Verifikovaní odborníci mohou tento katalog prohlížet i zde. Montážní návody zde a návody k použití zde.


 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DCK Holoubkov Bohemia, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
DALŠÍ FIREMNÍ ODKAZY
Definice průmyslových svítidel. Průmyslové svítidlo je speciálně navržené a vyrobené pro použití v průmyslových prostředích, kde může být vystaveno náročnějším podmínkám, jako jsou vyšší nebo nižší teploty, vlhkost, prach, chemikálie, mechanické nárazy a vibrace. Je konstruováno tak, aby odolávalo těmto extrémním podmínkám, a často splňuje specifické bezpečnostní a výkonové normy relevantní pro daný ...
Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel OCCHIO. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, který nabízí uživateli velké množství možných kombinací a způsobů pro kreativní řešení osvětlení ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933