Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

CONTEG: Stojanový rozvaděč pro průmyslové aplikace FSE


Document Actions
CONTEG: Stojanový rozvaděč pro průmyslové aplikace FSE
Výjimečně vysoké krytí IP 55, vysoká tuhost či garantovaná nosnost 1.500 kilogramů. To jsou jen některé z výhod samostatně stojícího rozvaděče FSE od společnosti Conteg. Rozvaděč je určený pro nejnáročnější aplikace. Rám má svařovanou konstrukci a základním dílem je za studena válcovaná stojna z pozinkovaného plechu. Konstrukce rozvaděče (svařenec) umožňuje spojení do řady a použití příslušenství, jako jsou vnitřní lišty.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.10.2015

Rozvaděč FSE lze instalovat i bez přídavného soklu, což představuje úsporu při instalacích, kde je například kabelový kanál a nemusí se využívat sokl pro pohyb kabelu.

Má veškeré základní vybavení v jedné ceně, zákazník dostane hotovou skříň a k ní bočnice.

Disponuje komfortní klikou. Standardně lze instalovat základní double bitový zámek, případně ho lze vyměnit za jiné vložky či fabkové klíče.

Pokud se rozvaděč spojí do řady, je možné využít spojovací sady, která umožní převoz rozvaděčů jako celku, její součástí jsou speciální jeřábová oka, která drží tuhost rozvaděče, a rohové spojky či ploché spojky, které umožní zachování stability sestavy a jejího krytí.



O firmě Conteg
Společnost Conteg je jedním z největších výrobců IT a průmyslových rozvaděčů a systémových řešení pro datová centra v Evropě a Středním Východě (EMEA). V portfoliu naleznete ICT datové, venkovní a průmyslové rozvaděče, chladicí systémy, monitorovací systémy, systémy pro vedení a ukládání kabeláže a další široké spektrum příslušenství. Pro datová centra a serverovny nabízí studie, návrhy, výpočty CFD simulace, projekty, audity a řízení projektů.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o papírový
katalog rozvaděčů CONTEG

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
CONTEG, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933