Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CONTEG: Rozvaděč outTEG pro venkovní aplikace (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.01.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CONTEG: Rozvaděč outTEG pro venkovní aplikace


CONTEG: Rozvaděč outTEG pro venkovní aplikace
Potřebujete rozvaděč do venkovního prostředí, který odolá náročným podmínkám? Rozvaděče outTEG jsou stavěny tak, aby odolaly například solnému prostředí nebo zemětřesení. Vybavené jsou nerezovým svařovaným rámem a pláštěm s hliníku. Nejčastěji se vyrábí v dvouplášťovém provedení, které má schopnost přirozené cirkulace vzduchu. Pro důkladnější chlazení se vyrábí varianty s ventilátorem nebo s klimatizační jednotkou.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 26.01.2016


Podrobnosti o venkovních rozvaděčích outTEG nám sdělil ředitel oddělení průmyslových aplikací pro EMEA ve společnosti CONTEG Rudolf Samek.



O firmě Conteg
Společnost Conteg je jedním z největších výrobců IT a průmyslových rozvaděčů a systémových řešení pro datová centra v Evropě a Středním Východě (EMEA). V portfoliu naleznete ICT datové, venkovní a průmyslové rozvaděče, chladicí systémy, monitorovací systémy, systémy pro vedení a ukládání kabeláže a další široké spektrum příslušenství. Pro datová centra a serverovny nabízí studie, návrhy, výpočty CFD simulace, projekty, audity a řízení projektů.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o papírový
katalog rozvaděčů CONTEG

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
CONTEG, s.r.o. - Marie Cibulkové 34/356, Praha 4 - 261 219 182 - conteg@conteg.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.