Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CONTEG: Modifikační centrum Conteg (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.01.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CONTEG: Modifikační centrum Conteg


CONTEG: Modifikační centrum Conteg
Rozvaděče s logem CONTEG lze nalézt ve více než 60 zemích na 4 kontinentech. Při příležitosti výstavy Sonepar 2016 jsme zjištovali s kamerou, jak je výroba připravená na dodatečné úpravy rozvaděčů podle zadání. Co se dělá v modifikačním centru a jaké výhody to přináší zákazníkovi? Splňuje upravený rozvaděč platné normy?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.01.2017



Rozvaděče s logem CONTEG lze nalézt ve více než 60 zemích na 4 kontinentech. Při příležitosti výstavy Sonepar 2016 jsme zjištovali s kamerou, jak je výroba připravená na dodatečné úpravy rozvaděčů podle zadání.



Vedle toho, že prodáváme rozvaděče jako takové, máme nové modifikační centrum, kde máme frézku a jsme schopni i do hotového rozvaděče připravit otvory dle zákaznického zadání, takže připravíme otvory pro ventilátory, klimatizace, nějaké ovládací prvky na dveřích, případně i na stropě. Jsme schopni připravit rozvaděč jako takový, že osadíme lišty, věci, které vyrábíme, další doplňky, příslušenství. Zákazník ušetří čas a za rozumné peníze dostane předpřipravený rozvaděč.

Bude i takto upravený rozvaděč splňovat legislativní požadavky?
Nová norma je velké téma už několik let, my jsme absolvovali několik testů a splnili jsme tuto normu nebo soubor norem. Naše skříně může zákazník použít pro výrobu rozvaděčů, které jsou v souladu s normou EN 61439. 

Lze použít modifikované rozvaděče v zahraničí?
Norma je evropsky platná, takže i v zahraničí zákazník může použít náš rozvaděč z našich skříní.
Pokud je výroba zařízení vaší denní prací, pak můžete využít modifikačního centra Conteg a mít tak všechny rozvaděče předpřipravené ke kompletování.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o papírový 
katalog rozvaděčů CONTEG

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
CONTEG, s.r.o. - Marie Cibulkové 34/356, Praha 4 - 261 219 182 - conteg@conteg.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.