Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Co všechno měří ELEKON (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.09.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Co všechno měří ELEKON


Co všechno měří ELEKON
Hovořili jsme s vývojářem ELEKON a systémovým integrátorem FOXTROT o tom, co vše ELEKON vyrábí. Jaký hodinový pohon hodiny obsahují. O přesnoti vyráběných hodin. Co živí ELEKON. Co vše ELEKON dokáže dodat. Jak se dají hodiny propojovat s dalšími systémy. Jak propojíme hodiny ELEKON s Foxtrotem. Kdy by mohl Foxtrot potřebovat zobrazovače ELEKON? Kdo navrhuje zobrazovač do projektu? Je vhodné být v kontaktu s vývojáři ELEKON?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.09.2013



V naprosto neplánovaném rozhovoru na AMPERu jsme mluvili s Milanem Lukáčem, který pracuje ve společnosti ELEKON, ve vývoji. Pokud jste někdy kupovali digitální nebo ručičkové hodiny řízené rádiem, dost možná byly vyrobeny právě v ELEKONu. K diskusi se přidal také Pavel Smílek a prozradil, jak by takové hodiny připojil k systémové instalaci.





Po shlédnutí vyškovského výrobního zázemí lze ELEKON nazvat "rájem hodin". Pokud hledáte měření času do jakékoliv provozovny, můžeme si dovolit odhadnout, že ELEKON má určitě nějaké řešení. Hodiny ELEKON používáme v našem brněnském studiu a plánujeme další, velké na omítku budovy. Zatím máme zaostřeno do Vyškova ...

Koho tyto hodiny osloví?
Bezesporu koncového spotřebitele, resp. investora. Ovšem ten na tyto stránky zavítá opravdu náhodně. Projektanti a systémoví integrátoři jsou ti, které to může zajímat. Protože hodinými prvky ELEKON mohou vyřešit mnoho investorských zadání!

POKUD PRACUJETE V OBORU
máte možnost si požádat bezplatně o katalog produktů ELEKON
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELEKON, s.r.o. - Brněnská 411/15, Vyškov - - elekon@mobatime.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.