Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Co odehrálo na portále Elektrika v roce 2017 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.12.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Co odehrálo na portále Elektrika v roce 2017


Co odehrálo na portále Elektrika v roce 2017
Chcete vědět, co vše se odehrálo na pozadí našeho redakčního týmu portálu Elektrika v tomto roce? Kromě standardního zpravodajství, zpracování klientských zadání, veletržních reportáží. Pracujeme ve zbylém času na vývoji portálu a vlastním obsahu. Co se tedy podařilo dokončit a zveřejnit? Představy o tom, co se děje v redakcích různých médií se liší. Chcete-li mít navštěvované médium, mějte vlastní nekomerční obsah. Připravili jsme krátký přehled a několik vybraných diskusních témat ...
Miroslav Minařík, ze dne: 31.12.2017



Představy o tom, co se děje v redakcích různých médií se liší. Od agenturního sezení u okna a čekání na e-mail s tiskovou zprávou až po vyhledávání, sběr, zpracování, analýzy, publikování. To jsou činnosti příznačné tomu, co si dovedeme představit třeba z obrazovky televizoru. Ale žádné médium nebude navštěvované pro obsah vytvořený za inzertním, prezentačním účelem. Dnes se každý z nás přijímání reklamních sdělení brání jak může. Ale bez inzerce se časopis neufinancuje. Tak jak tedy?

Chcete-li mít navštěvované médium, mějte vlastní nekomerční obsah. Napněte síly a zaměřte se na tvorbu obsahu. A tak je to u nás každý den. Málokdy se podaří zvládnout vše jak potřebujeme. Žádné kouzlo se nekoná. Nestíháme. V každém případě se práce v naší redakci nespojuje s moderováním diskusního fóra. Letos se nám povedly dvě hlavní nosné vlny videoseriálů.



Vybíráme z letošních diskusních témat, které vás zaujaly:


Protože jsme již letité online médium, musíme si dát dobrý pozor na to, abychom nebyli médium zakonzervovaným. Rada je jednoduchá. Stále hledat nové cesty. Praxe není bohužel tak snadná. Přesto máme nové nápady. Několik z nich jsme začali realizovat v letošním roce. Vidět nejsou, prozatím běží na pozadí v betaverzích (například www.elektrika.name).

O tom, co se chystá, napíšeme v příštím roce ... tedy zítra :-)
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.