Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

SCHRACK: Nové modulární záložní zdroje


Document Actions
SCHRACK: Nové modulární záložní zdroje
Nové modulární záložní zdroje představila společnost Schrack Technik na informačních dnech svým návštěvníkům. Jaké jsou výhody nové UPS oproti klasickým skříňovým? Jakou mají spolehlivost a jaké prostorové nároky mají? Šetří modulární záložní zdroje energii a jaké mají nároky na napájení? Tyto a další informace se dozvíte ve videoklipu.
Alena Minaříková, Karel Herma, ze dne: 2.09.2016

Společnost Schrack Technik na Informačních dnech představila nové modulární záložní zdroje. Jaké je jejich využití, přednosti a technická specifikace se dozvíte ve videoklipu.


Rychle rostoucí svět informačních technologií vyžaduje vyšší výkony a hlavně 100% spolehlivost. Proto byly vyvinuty modulární záložní zdroje, které oproti klasickým skříňovým, mají velké výhody.

Modulární UPS vytváří svůj výkon z jednotlivých, menších modulů a vždy se přidává ještě jeden nebo dva záložní moduly, proto má tak vysokou spolehlivost a zajišťuje bezpečí nerušeného napájení. Využití modulárních UPS jsou serverovny, datové ranče, poskytovatelé internetu, mobilní operátoři, banky, zdravotní pojišťovny, administrativní budovy, atp. Modulární UPS má několik velkých výhod! Jednou z nich je prostorová nenáročnost, zabere pouze malý půdorysný prostor.

Nová modulární UPS je vyjímečná svými vlastnostmi. První z nich je její výkon do 1,1 MW, výstupní Power Factor 1, pracuje s ekonomickým režimem Smart Active s účinností 99% a poslední vlastností je Soft Start.

Hlavní výhody pro uživatele

  • redundance a snadná rozšířitelnost výkonu
  • malé nároky na prostor
  • minimální ztráty  a znatelné úspory na elektřině
  • minimalizované nároky na napájení


POKUD PRACUJETE V OBORU,

můžete si zažádat o aktuální

papírový katalog záložních zdrojů Schrack Technik

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

 


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933