Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

OEZ: Odborné semináře v roce 2006


Document Actions
OEZ: Odborné semináře v roce 2006
Seznamte se s odbornými semináři OEZ pro rok 2006! Těmito termíny jsou předávány nové poznatky týkající se jištění v oblasti rozvodů nízkého napětí tisícům projektantů, energetiků, elektromontérů, revizních techniků a dalších odborníků ...
Bohumil Mikota, ze dne: 2.12.2005

Odborné semináře OEZ jsou již tradiční formou, kterou naše společnost sděluje informace o novinkách v sortimentu přístrojů uváděných na trh. Tímto způsobem předáváme nové poznatky týkající se jištění v oblasti rozvodů nízkého napětí tisícům projektantů, energetiků, elektromontérů, revizních techniků a dalších odborníků.

Nyní navazujeme na předešlé úspěšné ročníky seminářů. Naším cílem je umožnit účast na seminářích co největší skupině elektrotechnických odborníků. Semináře jsou proto bezplatné a jsou též zařazeny do projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT. Nový ročník seminářů bude probíhat od 25.1.2006 do 2.3.2006 postupně na jedenácti místech České republiky.

Jaká témata máme připravená pro blížící se semináře?
Samozřejmě vám představíme novinky v našem výrobním programu, a to především z oblasti řady kompaktních jističu Modeion. Nebudou chybět ani novinky z oblasti pojistkových vložek, na kterých budeme dokumentovat aplikaci směrnic EU směřujících k ochraně životního prostředí. V bloku věnovaném teorii jištění pohovoříme o možných způsobech řešení konkrétních částí elektrického rozvodu nn z hlediska jistících a spínacích přístrojů. Společně s tím uvedeme některá naše doporučení. V závěrečném bloku přednášek vám ukážeme změny v softwaru pro výpočet a kontrolu parametrů vedení „Sichr“, tentokrát ve verzi 6.1. V neposlední řadě vás seznámíme s novými softwarovými produkty určenými pro jednodušší konfiguraci jističů řady Modeion a rozváděčových skříní DistriBox.

Na seminářích vám bude k dispozici nová katalogová dokumentace, předváděná softwarová podpora a písemně zpracované podklady přednášek. Součástí seminářů bude poměrně rozsáhlá expozice produktů OEZ s.r.o.

Možnost výběru nejvhodnějšího termínu a místa konkrétního semináře je pro vás připravena na našich webových stránkách www.oez.cz, kde je možné se on-line zaregistrovat. Registrace je současně možná i ostatními komunikačními kanály.

Pevně věříme, že vás uvedená témata osloví a zaujmou tak, že tento zájem potvrdíte přihláškou na některý ze seminářů. Těšíme se při této příležitosti na osobní setkání.

Ing. Jan Krejčí
Vedoucí technické kanceláře

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

OEZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Hledáte podrobné informace o tom, jak si vybrat správný jistič, jaké příslušenství k němu můžete získat a jaké má technické parametry? Jaká je možnost přizpůsobení různým potřebám? S čím jsou 3WA kompatibilní? Jak dalece se dají jednoduše upravovat nebo rozšiřovat. V tomto materiálu nalezneme popis online nástroje k jejich konfiguraci. Lepší ovládání a dohled nad spotřebou energie. Krátké pozastavení sledujte zde ...
Měsíc březen je tradičně hlavní informační sezónou. V březnu získáváme nejvíce informací z celého roku a OEZ si k tomuto období připravil opět silné dávky svých přednášek. Jaká budou témata? Letos bude řeč i o pravidlech připojování jističů v rozvaděčích! Co bude k vidění a testování? Například funkční záskokový automat, retrofit s novým jističem 3VA27, způsob ovládání motorového pohonu jističe 3VA ... Ve kterých městech přednášky budou? A konečně, jak se přihlásit?
Technický sešit poskytuje informace o nadproudových spouštích jističů 3VA, včetně detailních technických specifikací, nastavení a aplikací. Obsahuje popisy termomagnetických a elektronických nadproudových spouští, průvodce pro nastavení vypínacích charakteristik, přehled provedení nadproudových spouští a specifické informace o jednotlivých typech nadproudových spouští. Dokument je užitečný pro technické specialisty a inženýry zaměřené na ochranu elektrických obvodů a optimalizaci jejich výkonu. Více zde ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933