Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

BVV: Seminář na veletrhu ELEKTRO v Brně představí možnosti využití SMC ve stavebnictví


Document Actions
BVV: Seminář na veletrhu ELEKTRO v Brně představí možnosti využití SMC ve stavebnictví
...zaměřený na vhodnost výběru materiálu pro stavebnictví, telekomunikace, rozvody elektrické energie a osvětlovací systémy, na výrobu spojovacích skříní, vypínačů, krytů lamp a jiných přístrojů.
Michal Polášek, ze dne: 12.04.2005

U příležitosti 10. mezinárodního stavebního veletrhu IBF je ve čtvrtek 21. dubna v pavilonu E pořádán Evropským spolkem pro SMC odborný seminář.

Akce je zaměřena na vhodnost výběru materiálu pro stavebnictví, telekomunikace, rozvody elektrické energie a osvětlovací systémy, na výrobu spojovacích skříní, vypínačů, krytů lamp a jiných přístrojů.

Ve stavebním průmyslu se používá SMC (Sheet Moulding Compound -materiály s polyesterovou bází vyztužené skleněnými vlákny) pro mnoho oblastí – např.: elektrické rozvody, dveře, sklepní světlíky, okenní rámy, obložení střech a fasád. Vysoká požární odolnost, vynikající izolační vlastnosti, odolnost k povětrnostním vlivům, stálost a pevnost jsou klíčové vlastnosti SMC.

Seminář je vhodný pro výrobce, projektanty a vývojové pracovníky, kteří navrhují a vyhledávají materiály pro použití ve stavebním průmyslu a elektroprůmyslu.

Evropský spolek pro SMC (EAfSMC) je evropskou organizací SMC-výrobců, zpracovatelů a dodavatelů materiálů. EAfSMC organizuje odborné semináře pro použití SMC materiálů v automobilovém průmyslu, elektroprůmyslu, stavebnictví a sanitární technice.

Více informací o EAfSMC je k nalezení na www.smc-alliance.com.

Veletrh ELEKTRO v Brně, více zde.....

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933