Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Wago: Tauplitz 2005


Document Actions
Wago: Tauplitz 2005
Letošní Tauplitz byl opět super! Klub příznivců "ohnutého plíšku" opět ukázal svou věrnost a jednotu. Skoro pět set kilometrů zdolalo více než sto lidí!
Alena Minaříková, ze dne: 30.03.2005
reklama

Každý rok je již tradičně pořádáno firemně ozdravné a odpočinkové setkání obchodních přátel a příznivců značky Wago v rakouském středisku Tauplitz.

Letos jsme se po několika letech vydali i my. Prakticky jednoduchou cestu zkomplikovala pouze skutečnost, že já (stejně jako mnoho ostatních) čte návody až v případě krajní nouze. Tedy k "zakufrování" došlo, když byl cíl téměř na dosah. Trošku více pozornosti, větší rozhled ....

a hle .... !

... Wago svorka!....

... kterou patrně někdo z účastníků před námi vytrousil. Nedaleká cesta sněžným skútrem a po chvíli se rozprostřela pohádková krajina zimních radovánek.

U horské chaty "Haupt Alpin" to již "vřelo". Zájmové hloučky se dynamicky měnily v závislosti na denní době a aktuálním počasí. Setkali jsme se s mnohými věrnými tvářemi.

Pointa celé sportovně-obchodní akce spočívala ve sladění zájmů všech účastněných tak, aby se tento časový interval vhodně využil k neformálním obchodním rozhovorů a samozřejmě k činnostem, ke kterým pro samou práci obvykle nezbývá čas.

Mnozí ví, že je Wago ČR těmito akcemi známé již mnohé roky. Této myšlence velí prokurista firmy Ivo Vojta, který za ty roky vypracoval tým svých kolegů. Tým, který je neobvyklý samostatností jednotlivých členů.

Mnozí zákazníci si povšimnou, že individuální přístup v komunikaci je charakteristický pro celou značku Wago v České republice. Podobně jako minimální migrace zaměstnanců, je i stabilní sestava významných zákazníků. Co tato fakta prozrazují si jistě každý domyslí. 

Rodinný podnik?
Nenechte se mýlit! Pokud se někdo domnívá, že se jedná o rodinný podnik, není tomu tak. Všichni jsou zaměstnanci světového kolosu. Pouze podmínky pro obchodní výkony jsou díky prokuristovi zcela odlišné, než by někdo očekával.

Zaměřeno především na člověka.
Pro mne, nezávislého člověka by mohla tato firma působit jako ústav analytiků, kteří neví o práci nic, pouze se věnují potřebám a problémům svých klientů. Ovšem zdání klame! Každá "prodiskutovaná" minuta je totiž nahrazena nejméně dalšími třemi minutami, které ovšem již nikdo z nás nevidí.

Tak i letos se uprostřed zasněžených vrcholků odehrál "sněžný volejbal" mezi Moravou a Čechy, fotbal, slalom a bobování. Setkání mnoha odborníků z celé České republiky si nenechalo ujít mnoho účastníků a překonalo často více než deset hodin svého času cestováním. Smutná je skutečnost, že tolik oblíbená chata se bude za rok prodávat a tak přespříští (jedenáctý) ročník je ohrožen.

Byznys s lidskou tváří.
Kdo namítne, že je všechno jen byznys, pak musím přiznat, že do určité míry je opravdu všechno svým způsobem obchod. Ovšem tento je jiný. Ostatně jako všechno, co dělá jako její šéf....

Fotogalerie Tauplitz 2005

Kdo by snad nevěděl, čím se společnost Wago zabývá, má možnost se seznámit s krátkou recenzí katalogu zde!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Tajemství rychlé práce i tak zručného elektrikáře. Zručnost není pouze otázkou hbitých prstů, ale také dostatečných vědomostí, co a kdy použít za nástroj. Například odizolovací nářadí Quickstrip, nářadí k upevnění krycích dutinek pro laněné vodiče ...
Videospot názorně ukazuje použití můstkových systémů pro propojení řadových svorek. K použití není potřeba speciálních nástrojů, přes to je připravena praktická pomůcka. Řešení, které umožňuje přehledné spojení sousedících i vzdálenějších svorek včetně rozdílných průřezů ...
#EH: Jak jsme podrobili svorky WAGO a IDEAL totálnímu zkratu. Před deseti lety proběhlo na učilišti v Sokolnicích neobvyklé testování krabicových svorek. Sešlo se třicet kvalifikovaných specialistů z různých elektrotechnických podoborů, aby prověřili bezšroubové německé svorky WAGO a americké stáčecí konektory IDEAL těžké zkoušce pětinásobkem udávaného jmenovitého proudu. Kdo si pamatuje jak testování dopadlo? Málokdo ví, že tento spontánní pokus vstoupil do historie jako zásadní argument! Připomeňme si videozáznam sami zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933