Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

BVV ELEKTRO: Svetoservis v Brně!


Document Actions
BVV ELEKTRO: Svetoservis v Brně!
Expert na osvětlovací systémy se poprvé představí v České republice! Veletrh ELEKTRO, který je součástí Stavebních veletrhů Brno, přivádí v rámci svého teprve 2. ročníku do České republiky ruskou „jedničku“ přes osvětlovací systémy.
Michal Polášek, ze dne: 22.03.2005

Veletrh ELEKTRO, který je součástí Stavebních veletrhů Brno, přivádí v rámci svého teprve 2. ročníku do České republiky ruskou „jedničku“ přes osvětlovací systémy. Veletrh má osvětlení v podtitulu, v letošním roce se mu bude více věnovat i v odborném doprovodném programu. Na konferenci o moderních trendech v osvětlovací technice se představí mj. i společnost SvetoServiS, která má za sebou desítky úspěšně řešených projektů. Tato firma se posledních 15 let zabývá osvětlováním nejrůznějších architektonických objektů, např. fasád budov nebo pomníků, zajišťuje také osvětlovací systémy pro pozemní komunikace, výjimkou není ani interiérové osvětlení pro nejrůznější účely. Reprezentativním projektem, který má firma SvetoServiS ve svém portfoliu, je realizace soustav pro slavnostní, dekorační i reklamní osvětlení v Moskvě.

„Systémy vytvořené firmou SvetoServiS dokazují, že architektonické osvětlení v Rusku již dosáhlo světové úrovně,“ říká k charakteristice firmy Prof. Ing. Pavol Horňák, DrSc., odborník na osvětlovací systémy, který je jedním z pořadatelů odborné konference na veletrhu ELEKTRO. „Nutno připomenout, že se firma v dobrém slova smyslu podepsala na současném večerním vzhledu Moskvy. Mezinárodní spolupráce s německou společností TRILUX – LENZE navíc přinesla převratný přístup k osvětlování komunikací s tunely nejen na území „hlavního“ města bývalého východního bloku,“ dodává Horňák.

SvetoServiS je nejen inženýrsko – projektovou firmou, podílí se rovněž na samotné výrobě svítidel pro exteriérové i interiérové využití. Kromě toho nabízí software určený pro návrh osvětlení pozemních komunikací (ten je k dispozici mj. na internetových stránkách společnosti: www.light-in-night.com). U všech objektů od přípravy projektu, po zabezpečení materiálů a realizaci osvětlovacích zařízení klade SvetoServiS důraz na funkční a užitkovou kvalitu. Řešení osvětlovacích systémů budov jsou maximálně úsporná, stavby přitom působí dominantně. Úspěchy společnosti SvetoServiS bude možné ocenit právě na veletrhu ELEKTRO – poprvé v České republice.

Stavební veletrhy Brno 2005 budou komplexem čtyř samostatných veletrhů: v týdnu od 19. do 23. dubna se pod „jednou střechou“ představí 10. mezinárodní stavební veletrh IBF, 6. mezinárodní veletrh technických zařízení budov SHK BRNO, dále URBIS - Fórum investičních příležitostí a veletrh Technologií pro města a obce a v neposlední řadě 2. mezinárodní veletrh osvětlovací techniky, elektroinstalací a systémové integrace budov ELEKTRO.

Navštivte veletrh ELEKTRO!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933