Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

BVV ELEKTRO: Návštěvníci SHK Brno vyberou koupelnu ze všech "NEJ"


Document Actions
BVV ELEKTRO: Návštěvníci SHK Brno vyberou koupelnu ze všech "NEJ"
Každoroční součástí doprovodného programu veletrhu SHK Brno je anketní soutěž „Koupelna snů“. Součástí bude i veletrh ELEKTRO....
Michal Polášek, ze dne: 14.03.2005

Každoroční součástí doprovodného programu veletrhu SHK Brno je anketní soutěž „Koupelna snů“. Také letos budou moci návštěvníci brněnského výstaviště svými hlasy rozhodnout, který z vystavovatelů si odnese toto ocenění pro rok 2005.

Anketa bude spuštěna na internetových stránkách SHK Brno přibližně týden před zahájením veletrhu. Na adrese www.bvv.cz/shk budou umístěny informace o jednotlivých přihlášených exponátech, jejich fotografie a on-line hlasovací zařízení. Návštěvníci výstaviště mohou ale hodnotit koupelny také osobně, přímo na výstavišti během konání veletrhu - od 19. do 23. dubna. Většina výrobců a dodavatelů sanitární techniky tradičně vystavuje v pavilonu Z. Na jejich stáncích nebo u informačního stánku ELIS u vstupu do pavilonu budou k dispozici hlasovací lístky. Uzávěrka hlasování bude poslední den konání veletrhu, v sobotu 23. dubna. Tento den v odpoledních hodinách proběhne vyhodnocení ankety a předání darů včetně ocenění „Koupelna snů“ na stánku firmy vítězného exponátu.

Anketa není odborná, o vítězi rozhoduje široká veřejnost. Hodnotí se tak nejen technologie zpracování, ale především uživatelský komfort a design.

Vystavovatelé, kteří se chtějí ankety zúčastnit, mohou nejpozději do 4. dubna zasílat fotografie koupelen nebo součástí jejich vybavení společně se stručným popisem a informacemi o firmě, to vše na e-mailovou adresu kozusnickova@expodata.cz. Zde je také možné vyžádat si podrobnější informace k podmínkám účasti v této soutěži.

A k pěkné koupelně patří krásný vypínač a svítidlo! Navštivte veletrh ELEKTRO!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933