Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Jak se správně registrovat?


Document Actions
Jak se správně registrovat?
Všechno má nějaká svá pravidla. Je tomu tak i na portále Elektrika.cz. Pokud navštěvujete tento portál s dobrými a upřímnými úmysly, pak vítejte! Již v minulosti jsme mnohokrát upozorňovali na uvádění své pravé totožnosti. Portál Elektrika.cz je sice veřejně a bezplatně dostupný, ovšem jako vlastníci si dovolujeme určovat pravidla, podle kterých se bude na naší privátní "zahrádce" hrát.
Romana Novotná, ze dne: 3.02.2005


Již v minulosti jsme mnohokrát upozorňovali na uvádění své pravé totožnosti. Portál Elektrika.cz je sice veřejně a bezplatně dostupný, ovšem jako vlastníci si dovolujeme určovat pravidla, podle kterých se bude na naší privátní "zahrádce" hrát.


Proto zde uvedeme registrační pravidla ještě jednou:

  1. Uvádějte své pravé jméno a příjmení.
    Pokud někdo potřebuje vystupovat pod jiným jménem, nechť se zastaví na jednom z našich stánků na veletrzích, výstavách. Pseudonym je možný, ovšem redakce musí znát pravou identitu. Jméno a příjmení není název společnosti! Registrují se osoby, nikoliv firmy!
  2. Uvádějte Jméno Příjmení pravopisně správně!
    Jsme v Česku. První bývá jméno a příjmení je na druhém místě. První písmeno je velké, následující malé. Své tituly vpřed a za jménem nechme k jiným příležitostem, zde moc prostoru není. Jméno a příjmení není název společnosti! Registrují se osoby, nikoliv firmy!
  3. Login není jméno
    Login, tedy přihlašovací jméno je řetězec znaků, který společně s heslem otvírá váš profil. Skládá se z písmen, čísel nebo kombinace písmen a čísel. Své jméno a příjmení přiřadíte právě svému profilu.
  4. Proč je důležitý správný e-mail?
    V případě, že zapomenete své heslo (u mne standardní situace), máte možnost si jej nechat zaslat na vámi zadanou elektronickou adresu. Váš e-mail, pokud si jej nezveřejníte v osobním profilu, je dobře skrytý před strojovými vykradači adres. Na tuto adresu redakce nic nezasílá v případě, že nemáte zatržen týdenní newsletter.
    Možnost skrýt svůj e-mail je v osobním nastavení. V případě neplatného e-mailu systém po několika obdržení chybového hlášení příslušející profil maže.
  5. Vlastní foto
    není nutné, ovšem věřte, že dobrá fotografie přidá na důvěryhodnosti sdělení a naopak skákající strašidlo ubere. Přikládejte pouze své skutečné podobizny. Velikost obrázku by neměla překročit 10kB. Může se stát, že vám systém nesprávné nastavení smaže. Velikost portrétu je 75 bodů na šířku a 100 bodů na výšku.
  6. Odkaz na stránky autora
    je vhodné uvést a zveřejnit, pokud tedy máte co nabídnout. Tato varianta se nehodí těm, kteří chtějí svůj život projít potají kanálem a také tam někde zemřít v anonymitě.

Zhruba 95% uživatelů tato pravidla dodržují. Zbytek riskuje likvidaci takového profilu. V budoucnu přibudou nové služby, které zpřístupníme pouze stálým uživatelům. Opět bezplatně, ovšem pouze těm, kteří chtějí hrát naši hru podle našich pravidel.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933