Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

Vypracované odpovědi ke zkouškám na ITI 2005


Document Actions
Vypracované odpovědi ke zkouškám na ITI 2005
Hledáte vypracované odpovědi na nové otázky ITI? Nabízí se komprimovaný učební materiál v souboru pdf, v kterém naleznete všechny otázky a odpovědi stručně tak, abyste obstáli v testech. Podívejte se na cenu, za kterou je soubor nabízen a rozmyslete se, zda váš úspěch za to stojí.....
Miroslav Minařík, ze dne: 18.01.2005
reklama

Mnozí již znají Davida Klimšu, autora různých softwarových pomůcek pro elektrotechniky. Jako jeden z mála v Česku dokázal vždy pohotově oslovit velkou skupinu elektrotechniků. Byl to právě on, kdo inicializoval veřejnou diskuzi na nové otázky ITI, které byly oficiálně uveřejněny ke konci roku 2004.

Sám absolvoval přezkoušení na ITI a nyní přichází s vypracovaným souborem odpovědí na otázky ITI. Mimo vn a výbuchy!!!

Nevýhody?
Jak je uvedené pdf chráněno před kopírováním? Ze souboru nelze tisknout tahák. Nelze vykopírovat text. Každý dokument je opatřen jménem vlastníka.

Výhody
Zpracovaná celá hromada otázek. S odkazem na příslušnou normu a článek. Podle autora se dozvíte u mnohých otázek více než z pouhého taháku.

David Klimša tento soubor nabízí za 500,-Kč. Výše uvedené obrázky ukazují způsob zpracování. Domnívám se, že jako studijní podklad je to přehledné. Materiál obsahuje odpovědi na testové otázky. I když se vám budou nabízet tři různé varianty odpovědí, správná je vždy částí znění normy. Otázky jsou mimo vn a výbuchy!!! Tento materiál dále obsahuje vzor revizní zprávy včetně pokynů ke správnému sestavení. Autor nezapomněl uvést seznam potřebných věcí ke zkoušce.

David Klimša sám absolvoval přezkoušení bez ztráty "desítky" a jeho učební materiály byly originální normy, z kterých vytvořil tento soubor. V průběhu čtvrtletí bude tento soubor ještě doplňovat o další poznámky. Tedy ti, kteří si nyní pořídí aktuální verzi mají samozřejmě nárok na bezplatnou doplněnou aktualizaci

....

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Pojďme se krátce podívat tam, kde se dnes vychovávají budoucí elektrotechnici. Jaké mají dispozice k úspěšnému studiu elektrotechnického oboru? V jakém prostředí se pohybuje dnešní elektrikářský žák, učeň a student?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933