Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

CKS#4 Elektromobilem v Číně


Document Actions
CKS#4 Elektromobilem v Číně
V předchozí části: Ukázka karavanu vlekoucí osobní vůz, kterým si klient pro karavan přijel do půjčovny. Kdy se účastníkům závodu hodila koloběžka. Při plánování je dobré vědět kdy je v Las Vegas levnější ubytování. Stav hotelů mezi městy na trasách je otřesný, ale na jedno přespání to nevadí nikomu. Nekonečnými dálnicemi obzor - obzor se jen kocháte. Německý tým byli opravdu dobří elektrikáři, ale jezdit s elektromobilem se učili od českého týmu. Návštěva závodu TESLA a Space X ale focení zakázáno. A teď se podíváme co čekalo za překvapení v Číně ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.12.2017
reklama


Z LA do Číny vážila zavazadla převážených týmů 800kg.  Přílet do Hangzhou. V Číně autoškola znovu a sedmimístná Tesla je tam již autobus! Mrakodrapy a velká čistota města. Ukázka čínských testů v autoškole. Jak žijí podnikatelé v Číně.  Odvádění daní a daňová optimalizace. Pěkný pohled na signalizaci na přechodech.



Nejlevnější čínští taxikáři. Fast food v čínském pojetí. Jak jíst polévku bez lžíce? Jak vypadá čínský řidičský průkaz. Není radno spouštět výstražné blinkry. Průjezd auta Čínou nebyl zrovna levný a kauce za Teslu byla neuvěřitelná. Většinou u nás na hotelech bývá na pokoji Bible. V Číně najdete plynovou masku. Kde všude měla Tesla avízovanou internetovou konektivitu po celém světě. Jaké typy map jsou instalovány v Teslách. V Číně víc Tesel, než v USA? Protokol z čínské STK. Autosalon Škoda v Číně. Sledování každého týmu čínskou vládou naprostá samozřejmost. Jen ten způsob byl opravdu netradiční. Kolik stojí Škodovka v Číně. Kolik může mít Čínan aut? 
Elektrický dopravních prostředků bylo opravdu hodně. Čínská SPZ české Tesly. Jirkova bezpečná ovocná snídaně. Neskutečná investice čínského účastníka závodu do natáčení filmu.






V DALŠÍM DÍLE
KONEČNĚ V KAZACHSTÁNU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933