Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Chcete se stát partnery projektu Energomonitor?


Document Actions
Chcete se stát partnery projektu Energomonitor?
Společnost Energomonitor v loňském roce proškolila první partnery pro instalaci a používání zařízení Energomonitor na monitoring a optimalizaci spotřeby energií. V letošním roce bude Energomonitor partnerskou síť nadále rozšiřovat a hledá další partnery, zejména elektrikáře, energetické poradce a instalační techniky. Ti mohou díky Energomonitoru své služby rozšířit o energetické poradenství, prodej a instalaci zařízení, jež pomáhá klientům kontrolovat a snižovat výdaje za elektřinu, vodu a plyn.
Komerční sdělení, ze dne: 3.02.2016


“Energomonitor je sice jednoduché zařízení pro kontrolu energií,” říká vedoucí partnerského prodeje Martin Hudec, “jenže firemní zákazníci nechtějí jen krabičku, požadují celou službu. Proto vyhledáváme firmy i jednotlivce, které můžeme proškolit a pomoct jim obsluhovat převážně menší a střední firemní klientelu požadující přehled o energiích.”


Taková instalace vyžaduje předinstalační prohlídku, při níž partner zjistí, co vlastně zákazník chce řešit, jaké energie používá a co je potřeba sledovat. Podle toho navrhne a nabídne technologické řešení z portfolia Energomonitoru a po dohodě s klientem jej instaluje. Za prodej a instalaci získává provizi, další příjem mu plyne z případného poradenství. Řada zákazníků totiž nechce data z Energomonitoru vyhodnocovat sama, spíše očekává pravidelný servis, jenž zahrnuje návrh úsporných opatření i výběr správného dodavatele a také periodický dohled nad obojím. Trvalý tlak na nízké ceny energií i optimální technologický postup umožní výdaje za elektřinu i o čtvrtinu.

V loňském roce zájem o energetická řešení výrazně vzrostl. Zatímco v předchozích letech byl “firemní energetik” doménou především větších společností, v roce 2015 si výdajů za elektřinu a plyn začaly všímat i střední a menší firmy. “Například penziony a ubytovací zařízení, kde příprava teplé užitkové vody představuje velké náklady, chtějí někoho, na koho se mohou obrátit a kdo bude na jejich straně. Nestačí jim někdo, kdo jim pomůže za svou provizi vyplnit papír na přechod k jinému dodavateli,” říká Martin Hudec. “A obracejí se často na nás, protože nás najdou na internetu nebo se s námi potkají na veletrhu. Jenže osobní poradenství není naše role, k tomu bychom jim rádi doporučili naše partnery.” Stejně tak mohou partneři Energomonitoru doplnit své služby, které již zákazníkům poskytují, o řešení Energomonitoru.


Cílem Energomonitoru je do konce roku 2016 nabízet ucelenou databázi prověřených instalačních a konzultačních partnerů pro všechna krajská a okresní města v ČR.

Pokud máte zájem stát se partnery, využijte tento kontakt:
Martin Hudec,
603470941,
martin.hudec@energomonitor.cz,
Energomonitor, Na Florenci 1270/31, 110 00, Praha – Nové Město
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 8)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ENERGOMONITOR s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933