Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CHAUVIN-ARNOUX: Profesionální multifunkční tester instalací C.A 6116 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.10.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CHAUVIN-ARNOUX: Profesionální multifunkční tester instalací C.A 6116


CHAUVIN-ARNOUX: Profesionální multifunkční tester instalací C.A 6116
AKČNÍ NABÍDKA ... ten, kdo již používá starší typ C.A 6115, ten ocení nový vzhled a funkce, které přináší novým modelem profesionálního testeru Chauvin-Arnoux. Intuitivní ovládání s kvalitní nápovědou na displeji ocení v terénu každý skutečný praktik a proto se tento přístroj řadí na výsluní přístrojů ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 12.10.2010

Žijeme v srdci Evropy a také to podle toho vypadá. Jsme zavaleni všemi možnými značkami výrobců a jen stěží dokážeme taková množství nabídek vyhodnotit. Na AMPERu jsme se zastavili u zástupce Chauvin-Arnoux, který nám do podrobna funkce nového přístroje ...


Nový profesionální tester instalací na našem trhu s označením C.A 6116.
Odolné kompaktní pouzdro s grafickým displejem zobrazuje připojení přístroje do obvodu. Všechna potřebná a odborníkům dobře známá měření na instalacích, zobrazování průběhu (osciloskop), měření výkonu a harmonických. Nechybí ani výkonný profesionální software.


Pro větší náhled kliknout!

Základní měřicí funkce přístroje

Závěr:
Tento přístroj nabízí komfort a jistotu světové značky. Proto závisí na každém, kdo zvolí svou investici do toho přístroje za správnou.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.