Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CANFOR: Katalog protahovacích a odvíjecích systémů 2016 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.08.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CANFOR: Katalog protahovacích a odvíjecích systémů 2016


CANFOR: Katalog protahovacích a odvíjecích systémů 2016
Čím úspěšně a rychle protáhnout vedení v elektroinstalačních trubkách je často opomíjená část montáže. Některé zatrubkované trasy nemusí být vůbec použitelné, jiné s velkými obtížemi. Pokud používáte správné pracovní pomůcky a nářadí, snižujete riziko neúspěchu nebo ztracený čas na minimum. Podívejte se na krátkou recenzi populárních italských protahovacích per, které mají svou tradici i v českých montážních firmách ...
Karel Herma, ze dne: 30.08.2016



Protahování kabelů různými elektroinstalačními trubkami je obor sám o sobě. Jde o často podceňovanou část montážních prací. Pro každého profesionála je to otázka času a úsilí. Proto se vyrábí různá šikovná "udělátka". Když ovšem váš byznys doroste k dospělosti, opouštíte pomůcky vlastní výroby a využijete raději originálních profesionálních verzí. Tak je tomu právě i u protahovacích per.

Podívejte se na stručnou recenzi katalogu CANFOR ...



O protahovacích perech této značky jsme podrobně psali již ve videorecenzi. Na podrobný videoklip se můžete podívat po kliknutí na níže uvedený obrázek.



Co nabízí útlý sešit?
Katalog protahovacích a odvíjecích systémů je proti například produktovým sešitům jističů nebo různých úložných systémů opravdu malý, ale nalezneme v něm vše podstatné. V lakované pevnější obálce nalezneme 22 stránek na křídovém papíře. Zobrazení je jednoduché a přehledné. Nadpis, popis, technické parametry a obrázky.


Pro větší náhled kliknout!

Co v katalogu nalezneme
Protahovací pera pro domovní a venkovní instalace. Různé koncovky pro konkrétní typy per. Přehled navijáků. Přehled samosvěrných kabelových punčoch. Odvíječe vodičů, kabelových cívek a kabelových bubnů.

Tedy ve stručnosti mohu napsat, že vše uvedené vlastní v různých provedeních každá velká elektromontážní firma.

Pro větší náhled kliknout!

Koho bude tento katalog zajímat
Svůj zrak zde zbystří všichni elektromontéři, pro které je jejich čas hodnotou. Pro zbytek světa může jít o zbytečnosti, které si odůvodní, proč je nemít.

Můj závěr
Je patrně jasný. Tento typ pomůcky považuji za nedílnou součást výbavy každého, kdo chce být konkurence schopný. Jde totiž o to, nejen udělat zakázku kvalitně, ale také včas a za čas, který je pro nás jako dodavatele ekonomicky rentabilní.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální český papírový katalog
CANFOR zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Ing. Jan Kučera - Náměstí U Václava 8, Černá Hora - +420 516 437 572 - jan.kucera@spinacitechnika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.