Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CADKON+ s vlastním jádrem (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.06.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CADKON+ s vlastním jádrem


CADKON+ s vlastním jádrem
Společnost AB Studio oznámila zahájení prodeje nového produktu CADKON+, který představuje významný milník v dosavadní, více než dvacetileté historii AB Studia a CADKONu. Nový produkt obsahuje vlastní CAD systém, díky kterému se CADKON stává nezávislým na dalších CAD programech, zároveň však neztrácí kompatibilitu. CADKON si vydobyl významné místo mezi nejpoužívanějšími CAD programy pro stavebnictví u nás ...
Komerční sdělení, ze dne: 21.06.2012

 

Společnost AB Studio oznámila zahájení prodeje nového produktu CADKON+, který představuje významný milník v dosavadní, více než dvacetileté historii AB Studia a CADKONu. Nový produkt obsahuje vlastní CAD systém, díky kterému se CADKON stává nezávislým na dalších CAD programech, zároveň však neztrácí kompatibilitu. CADKON si vydobyl významné místo mezi nejpoužívanějšími CAD programy pro stavebnictví u nás i na Slovensku. Více než 11.000 prodaných licencí je toho jasným důkazem. Mezi uživatele dnes patří mezinárodně uznávané architektonické kanceláře, významné projekční kanceláře, ale uplatnění najde i při projekční práci na menších projektech. Jeho dlouhodobá oblíbenost spočívá především ve velmi příznivém poměru cena/výkon.

V CADKONu+ je integrován vlastní CAD systém, který obsahuje vše, co architekt či projektant potřebuje. Tím se jednak otevírají nové možnosti dalšího vývoje pro praxi a zároveň se významně snížila cena investice do softwarového vybavení celé instalace. Jiří Bendl, jednatel společnosti AB Studio uvádí: "Mít vlastní CAD systém nebylo jednoduché rozhodnutí i s ohledem na skutečnost, že budeme podporovat dále platformu AutoCADu. Nicméně situace na trhu podobných stavařských softwarů se za poslední roky začala dramaticky vyvíjet, a my, jako vývojáři té nejrozšířenější u nás, jsme museli logicky reagovat. První ohlasy z praxe jsou velmi příznivé. Zájem o nový produkt projevily také zahraniční trhy. Z tohoto pohledu můžeme mluvit o návratu CADKONu na výsluní." Modulární systém – Stavební konstrukce, Zdravotechnika, Vytápění a potrubí, Vzduchotechnika a Elektroinstalace zůstává nezměněn. Součástí nabídky je nadále CADKON na platformě AutoCADu, kterou bude společnost AB Studio samozřejmě také podporovat. Společnost AB Studio připravila na květen a červen pro zájemce o nový produkt CADKON+ zajímavou nabídku včetně bezplatných prezentací formou webinářů.

Nový CAD systém, který byl vyvinut pro potřeby AB Studia, je nově integrován také u produktu Advance Steel.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.