Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Byli jste také na výstavním dnu ELPREMO 2017?


Document Actions
Byli jste také na výstavním dnu ELPREMO 2017?
Olomoucký elektrotechnický velkoobchod pořádal domácí odbornou výstavu pro své zákazníky a samozřejmě i široké pole svých obchodních příznivců. Opět šlo o jednodenní událost, při které se odborné oko a ucho dozvědělo mnoho zajímavých informací o produktech. Objektivem jsme zachytili nejen obraz, ale i zvuk! Celou akci komentoval Petr Haitman z Elprema, který se svým týmem za celou akcí stál ...
Miroslav Minařík, ze dne: 26.10.2017
reklama

Představa, že běžný elektrikář má čas běhat po výstavách je pryč. Olomoucké Elpremo se podobně jako ostatní elektrotechnické velkoobchody ubírá propagační cestou přes domácí výstavy. Ovšem v případě Elprema jde opravdu o domácí výstavu. Tentokrát byl termín události zvolen tak, že se nekryl s jinou akcí v oboru a objevili jsme se i my.



"Žádní studenti! Žádní sběrači propisek!", znělo radostně od vystavovatelů. K této události byl vydán i katalog formátu A5. Jeho obsah se skládal ze stručného přehledu těch, co prezentovali své produkty a z části podrobnosti. Samozřejmě občerstvení, které nechybělo, bylo důležité. I ten, kdo tvrdil, že se nepřišel najíst, byl rád, že zde najíst a napít dostal. Respektive restaurace poblíž žádná nebyla a svačinu v tašce jsem u nikoho nezahlédl.

Pro větší náhled kliknout!

Objevovat je stále co!
Myslím, že sám v elektrotechnickém zbožíznalství na tom nebudu nejhůř. Díky své práci mám k informacím dost blízko, přesto stále nacházím nové a nové detaily. Pak se není čemu divit, že pro elektrotechnika nemajícího času na cestování, je taková místní událost velkým přínosem.

Již tradičně úzké uličky vytvořily zajímavou atmosféru, ale hlavně všem zúčastněným naznačovaly, že mají být při komunikaci struční. Na postávání nebylo místo! "Jezdím sem rád, tady je to na pohodu. Žádný problém ...", ozvalo se z OBO BETTERMANN, "I když je pro mne cesta přes koleje stále vedená navigací, vím, že mám bezplatně a bez problémů kde zaparkovat".

Pro větší náhled kliknout!

Proč navštívit výstavu
Elpremo znovu?
Samozřejmě kvůli novinkám, ale podle slov přítomných, jde o příležitost potkat se s mnoha lidmi v oboru během krátké časové úsečky.

Více o velkoobchodu Elpremo zde!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELPREMO, spol. s r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Rakouská pobočka OBO BETTERMANN začíná stavět další objekt! S heslem "Růst potřebuje prostor" startuje výstavba nového kancelářského, logistického a školicího centra v Gramatneusiedlu. Tam vzniká budoucí zázemí OBO Austria. Do konce roku bude nová budova OBO přístřeším pro zhruba třicet pracovníků značky. Do budoucna značka OBO zpevní svou dosavadní síť. A jaké je ohlédnutí za českou pobočkou? V květnu 2019 společnost OBO BETTERMANN oslavila na pražském ...
Máte představu, jak navrhnout konstrukci podlahového systému? Víte, z jakých částí se skládá? Víte, s jakými variantami lze počítat? Pokud hledáte přehledný útlý sešit, ve kterém není nic zbytečného, čtěte tento článek!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933