Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

BVV: Zahraničí na MSV


Document Actions
BVV: Zahraničí na MSV
Mezinárodního strojírenského veletrhu se pravidelně účastní firmy nejen z okolních zemí, ale také ostatních světadílů. Pravidelně je volen jeden stát, který má při veletrhu roli parterské země. Jaká bude na veletrhu zahraniční účast letos, čtěte zde ...
Jiří Erlebach, ze dne: 29.07.2010


Německo - vystavuje polovina německých spolkových zemí
Nejvíce zahraničních vystavovatelů opět přijede z Německa, vedle tradičních účastníků jsou mezi nimi opět i nováčci. Z významných premiér můžeme vedle již zmíněné společnosti Vattenfall Europe Mining (energetika) jmenovat také firmy Tusch & Richter nebo Solution.S Europe (obě vystavují na IMT). Skutečně velkolepou prezentaci německé průmyslové nabídky pak chystají spolkové země. Rozsáhlou oficiální účast budou mít středoněmecké země Durynsko, Sasko a Sasko – Anhaltsko, dále Bádensko - Württembersko, Bavorsko a poprvé Hesensko.

Slovenská účast
Mezinárodní strojírenský veletrh začínal jako československý a svým způsobem to platí stále. Počtem zastoupených firem je Slovensko dlouhodobě na třetím místě po České republice a Německu. Stejně tomu bude i v letošním roce, kdy je přihlášeno na čtyřicet slovenských firem a mnohé se ještě rozhodují. Poprvé vystavuje společnost Caspro s nabídkou zařízení pro plastikářský průmysl. Znovu se na brněnský veletrh vrací firma Makino, která v expozici o rozsahu 100m2 představí kovoobráběcí stroje. K tradičním účastníkům patří firmy jako Trens, Profing, Železierne Podbrezová, Slovenské energetické strojárne nebo KM-Systém. A nechybí ani školství - s nabídkou spolupráce s průmyslovými podniky do Brna míří Technická univerzita Žilina.

Vedle individuálních expozic se opět chystá společná prezentace slovenských firem pod záštitou Ministerstva hospodářství SR. V pavilonu F se na ploše 100m2 představí deset firem z různých oborů, mj. IMC Slovakia, Toma Industries, Formica nebo Vakuumtechnik Ecler.

V rámci doprovodného programu MSV 2010 se opět uskuteční Slovenský národní den s tradiční tiskovou konferencí, a to v úterý 14. 9. Další doprovodné akce na podporu bilaterálních vztahů a česko-slovenské obchodní výměny se nyní připravují.

Rakousko – partnerská země MSV
Tradiční třetí příčka v počtu zahraničních vystavovatelů patří Rakousku, které bylo vyhlášeno Partnerskou zemí MSV 2010. V rámci tohoto exklusivního partnerství Rakousko plánuje nejen oficiální skupinovou expozici rakouských firem, ale také obchodní misi rakouských odborníků a akci Austrian Showcase určenou k navazování kontaktů mezi českými a rakouskými firmami zejména v oblasti technologií pro životní prostředí.

Počtem individuálních vystavovatelů následují Itálie a Švýcarsko, ale zvláštní zmínku si zaslouží také Rusko, které chystá rozsáhlou oficiální účast na ploše 2.000m2. Další oficiální expozice připracují Francie, Nizozemí, Čína a Taiwan – v jeho případě jde vlastně o dvě expozice zaštítěné Taiwanským svazem obráběcí techniky a Taiwanským elektrotechnickým svazem.

Více na www.bvv.cz/msv

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933