Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

BVV: Přijedou nové firmy z Evropy i Asie


Document Actions
BVV: Přijedou nové firmy z Evropy i Asie
Veletrhy MSV a IMT nejsou jen stěžejní přehlídkou průmyslové výroby České republiky, ale mají i výrazný mezinárodní rozměr. Podíl zahraničních vystavovatelů opět přesáhne 36% a očekává se řada zajímavých premiér z Evropy i zámoří.
Jiří Erlebach, ze dne: 4.09.2006

"Zájem o prezentaci českých i zahraniční firem je značný, což svědčí o příznivé situaci řady průmyslových oborů a pokračujícím zájmu o český trh. I letos pokračuje příliv zahraničních vystavovatelů, ze zahraničí přijede 750 firem. Desítky z nich budou v Brně vystavovat poprvé," zdůraznil ředitel obchodní skupiny MSV a. s. Veletrhy Brno Jiří Rousek.

Největší zahraniční účast se samozřejmě očekává z Německa, odkud přijede i 45 nových vystavovatelů, a to především na veletrh IMT. Německé firmy letos přímo obsadí nejméně 4000m2 výstavní plochy, i když dlouhá řada německých výrobců vystavuje prostřednictvím svých českých zástupců či distributorů.

Rozsáhlé zastoupení opět bude mít i Slovensko, odkud se - stejně jako z Rakouska - hlásí deset premiérových účastníků. Oproti minulým ročníkům posílila účast z Itálie, která vystavuje především na veletrhu IMT a v oborech plasty a materiály a komponenty pro strojírenství. S velkou kolektivní účastí přijedou firmy ze Španělska. Řada nových vystavovatelů se přihlásila také z Polska, Francie, Velké Británie, Belgie a dalších států Evropské unie.

Zvýšený zájem letos projevují firmy z některých zemí mimo Evropskou unii a ze vzdálených teritorií jako Číny, Indie, Japonska, Tchaj-wanu, Kanady a dalších. Motivace k jejich účasti je jasná: prostřednictvím brněnského veletrhu hledají nové příležitosti na perspektivním trhu České republiky i celé východní Evropy, kam přesouvají výrobu významní světoví producenti klíčových odvětví jako automobilového průmyslu nebo elektrotechniky.

Vedle vystavovatelů do Brna míří také zahraniční podnikatelské mise. Ohlášeny jsou mimo jiné kolektivní návštěvy podnikatelů z Nizozemí, Velké Británie, Jižní Koreje, Jihoafrické republiky, Ukrajiny, Běloruska a ruských regionů jako Tatarstán, Jekatěrinburg nebo Čeljabinsk.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933