Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

BVV: Pokračování úspěšných projektů


Document Actions
BVV: Pokračování úspěšných projektů
Od roku 2008 pořadatelé MSV zviditelňují vždy jednu zahraniční zemi, která se stává oficiálním partnerem ročníku. V roce 2008 se první partnerskou zemí stalo Německo, o rok později následovalo Slovensko a loni Rakousko. Na co se můžeme těšit s letošním projektem: Polsko – partnerská země MSV 2011, se dočtete zde ...
Jiří Erlebach, ze dne: 4.05.2011

Od roku 2008 pořadatelé MSV zviditelňují vždy jednu zahraniční zemi, která se stává oficiálním partnerem ročníku. Při této příležitosti probíhá řada doprovodných akcí a vystavovatelé z dané země mohou profitovat ze zvýšené publicity a pozornosti, které se jim v průběhu veletrhu dostává. V roce 2008 se první partnerskou zemí stalo Německo, o rok později následovalo Slovensko a loni Rakousko. Koncept se ukázal jako úspěšný a přinesl i očekávaný efekt pro zahraniční vystavovatele z těchto zemí, proto letos pokračuje projektem Polsko – partnerská země MSV 2011. Oficiální expozice polských firem v pavilonu V bude zaměřena na průmyslový design. Při této příležitosti se uskuteční Česko – polské hospodářské fórum a další doprovodné akce. Polsko je významným obchodním partnerem České republiky, na MSV se každoročně prezentují téměř desítky polských firem a nabídku veletrhu si přijíždí prohlédnout bezmála pět set polských odborných návštěvníků.

Z dalších úspěšných projektů pokračuje Transfer technologií a inovací s expozicemi vysokých škol a jejich vědecko-výzkumných kapacit nabízených průmyslovým podnikům. Reprízy se dočká také projekt Packaging Live – vzorová balicí linka, která předvádí propojení špičkových technologií různých dodavatelů v živém provozu.

Záštitu nad veletrhem převzal Svaz průmyslu a dopravy České republiky a Hospodářská komora České republiky. Organizátoři veletrhu úzce spolupracují s předními profesními svazy z České republiky a zahraničí jako například s SST, ElA, ZSP SR apod.
Veletrh Transport a Logistika je pořádán pod odbornou garancí České logistické asociace, Svazu spedice a logistiky a Asociace podniků českého železničního průmyslu.

Podrobné informace o veletrzích MSV a Transport a Logistika 2011 jsou k dispozici na www.bvv.cz/msv a www.bvv.cz/translog.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933