Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

BVV: ELEKTRO 2007 – Kvalita zaručena


Document Actions
BVV: ELEKTRO 2007 – Kvalita zaručena
Součástí Stavebních veletrhů Brno 2007 bude již tradiční Mezinárodní veletrh osvětlovací techniky, elektroinstalací a systémové integrace budov – ELEKTRO, který se uskuteční od 17. 4. do 21. 4. 2007 v areálu brněnského výstaviště.
ze dne: 17.12.2006

Součástí Stavebních veletrhů Brno 2007 bude již tradiční Mezinárodní veletrh osvětlovací techniky, elektroinstalací a systémové integrace budov – ELEKTRO, který se uskuteční
od 17. 4. do 21. 4. 2007 v areálu brněnského výstaviště.

Významným faktorem pracujícím ve prospěch úspěchu veletrhu ELEKTRO je skutečnost, že je součástí největšího stavebního veletrhu ve střední a východní Evropě. Tím je zaručena nejen bezmála stotisícová návštěvnost, ale současně i logické propojení s příbuznými veletrhy. Pokud si vystavovatelé podají přihlášku, mají absolutní jistotou, že akce bude připravena profesionálně a kvalita poskytovaných služeb bude na tradičně vysoké úrovni.

Čitelná vlastnická struktura Veletrhů Brno, a.s., je současně garancí, že pořádání akce není v žádném případě ohroženo majetkoprávními spory. Do areálu brněnského výstaviště je pravidelně investováno, takže se jedná o jeden z nejmodernějších veletržních areálů v Evropě, který disponuje všemi moderními technologiemi a kvalitním zázemím. Veletrhy pořádané v Brně jsou navíc zárukou vysoké mediální pozornosti věnované všem akcím, přičemž Stavební veletrhy Brno jsou jednou z vlajkových lodí společnosti Veletrhy Brno, a.s.

Z toho jasně vyplývá, že z pozice vystavovatelů a zástupců národních i nadnárodních firem je ELEKTRO nejlepším místem pro prezentaci jejich produktů v České republice. Mezi největší zúčastněné firmy patří společnosti ABB, Kablo Elektro nebo Italská firma Bticino, která výrazně rozšiřuje svoje působení na českém trhu.

Letošním hitem u odborné veřejnosti byly obory elektroinstalační technika a materiály, či zabezpečovací a systémová technika budov a objektů. Z nezávislých průzkumů prováděných katedrou sociologie Masarykovy univerzity vyplývá, že v ročníku 2006 bylo spokojeno s odbornou úrovní veletrhu či s navázanými kontakty plných 95 % návštěvníků. Kromě kvalitní vystavovatelské účasti je návštěvník přesně tím činitelem, který dělá veletrh úspěšným v pohledu celkovém. Veletrh ELEKTRO nabízí obě složky – kvalitní vystavovatele i odborné návštěvníky.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933